Gå till innehåll
Nyhet

Star Trek Beyonds premiärdatum för olika länder officiellt släppta

Rekommenderade inlägg

Star Trek Beyonds hemsida finns nu de officiella premiärdatumen land för land. Och det blir inte danskarna som får se Beyond först, vilket Star Trek Databas rapporterat tidigare om. I stället är det en Thailandssemester alla svenska trekkers måste boka omgående för att bli först i världen med att se Star Trek Beyond. Redan den 19 juli har filmen premiär där.

 

Här hemma är dock tack och lov premiärdatumet tidigarelagt, och vi får precis som USA, Storbritannien, Norge och Finland och en rad andra länder se filmen den 22 juli. Flera europeiska länder (Österrike, Tyskland, Tjeckien, Ungern, Holland, Ryssland, Serbien, Montenegro, Ukraina och den tyskspråkiga delen av Schweiz) får se filmen redan den 21 juli. Europapremiären tilldelas dock Italien samt de schweizare som talar italienska den 20 juli.

 

Danskarna då? Ifjol trodde vi att de skulle ha premiär redan den sjunde juli. I stället blir vårt grannland bland de sista i Europa att få se filmen, inte förrän den 11 augusti blir det dansk premiär. Således blir det ingen Danmarksresa för undertecknad och andra svenska trekkers, vilket planer har funnits för.

Det enda danskarna kan glädja sig åt är de i alla fall inte är sist i Europa. I stället tillfaller den äran Belgien, där man får vänta tills den 17 augusti.

 

Allra längst får dock Argentina vänta, ända tills den förste september, bara drygt en vecka före Star Treks officiella 50-årsdag den åttonde september. Frågan är varför, då övriga Sydamerika har sina premiärdatum mellan den 21-28 juli.

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

22 juli - mitt i semestern för min egen del. Får se om jag kan lyckas planera semestern så väl att jag just denna dag inte gör någonting annat än går på bio...

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×