Gå till innehåll
Nyhet

Paramount bekräftar: Star Trek XIV är på väg!

Rekommenderade inlägg

hemsworth_george_kirk_160718.jpg

Nu är det bekräftat: Star Trek Beyond får en uppföljare! Idag har Paramount gett ut ett pressmeddelande där de bekräftar uppgifterna om att en fjärde film i Kelvin-universumet redan är på gång, med Chris Hemsworth i en av rollerna.

 

Det är fortfarande två dagar kvar innan Star Trek Beyond har premiär i Sverige, men det pratas redan vitt och brett om en uppföljare. På en presskonferens berättade JJ Abrams att han var 100% inställd på att han ville göra en till film, och i dagarna har filmkritikern Scott Mantz twittrat att Chris Hemsworth skulle återvända som George Kirk.

 

 

Många har misstänkt att medierna har överdrivit Abrams' kommentarer, och på Reddit har en diskussion om ämnet kategoriserats som "falsk klickbetesartikel".

 

Men falskt var det inte! Idag har Paramount bekräftat dels att en ny Star Trek-film är på g, och att kapten Kirk äntligen kommer att få träffa sin pappa, George Kirk. George Kirk kommer att spelas av ingen mindre än Chris Hemsworth, som även spelade den rollen i den dramatiska inledningen till Star Trek XI. I övrigt är han mest känd som Thor i de enormt framgångsrika Marvel-filmerna, tillsammans med Star Trek-stjärnorna Idris Elba (Heimdall) och Karl Urban (Skurge).

 

I pressmeddelandet får vi även veta att manuset kommer att skrivas av Patrick McKay och J.D. Payne. Långtida läsare minns kanske att författarduon ursprungligen anlitades för att skriva manuset till Star Trek XIII tillsammans med Bob Orci, och hade skrivit ett färdigt utkast innan de ersattes Simon Pegg och Doug Jung. Frågan nu är om den nya filmen kommer att baseras på detta utkast eller om de kommer att skriva ett nytt manus från grunden.

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×