Gå till innehåll

Paramount bekräftar: Star Trek XIV är på väg!


Nyhet

Rekommenderade inlägg

hemsworth_george_kirk_160718.jpg

Nu är det bekräftat: Star Trek Beyond får en uppföljare! Idag har Paramount gett ut ett pressmeddelande där de bekräftar uppgifterna om att en fjärde film i Kelvin-universumet redan är på gång, med Chris Hemsworth i en av rollerna.

 

Det är fortfarande två dagar kvar innan Star Trek Beyond har premiär i Sverige, men det pratas redan vitt och brett om en uppföljare. På en presskonferens berättade JJ Abrams att han var 100% inställd på att han ville göra en till film, och i dagarna har filmkritikern Scott Mantz twittrat att Chris Hemsworth skulle återvända som George Kirk.

 

 

Många har misstänkt att medierna har överdrivit Abrams' kommentarer, och på Reddit har en diskussion om ämnet kategoriserats som "falsk klickbetesartikel".

 

Men falskt var det inte! Idag har Paramount bekräftat dels att en ny Star Trek-film är på g, och att kapten Kirk äntligen kommer att få träffa sin pappa, George Kirk. George Kirk kommer att spelas av ingen mindre än Chris Hemsworth, som även spelade den rollen i den dramatiska inledningen till Star Trek XI. I övrigt är han mest känd som Thor i de enormt framgångsrika Marvel-filmerna, tillsammans med Star Trek-stjärnorna Idris Elba (Heimdall) och Karl Urban (Skurge).

 

I pressmeddelandet får vi även veta att manuset kommer att skrivas av Patrick McKay och J.D. Payne. Långtida läsare minns kanske att författarduon ursprungligen anlitades för att skriva manuset till Star Trek XIII tillsammans med Bob Orci, och hade skrivit ett färdigt utkast innan de ersattes Simon Pegg och Doug Jung. Frågan nu är om den nya filmen kommer att baseras på detta utkast eller om de kommer att skriva ett nytt manus från grunden.

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Var med i konversationen

Du kan skriva ett inlägg nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att skriva inlägg med ditt konto.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Inklistrad som formaterad text.   Klistra in som klartext istället

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa nytt...