Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Star Trek 3 får nya författare

De senaste två Star Trek-filmerna har både producerats och regisserats av J.J. Abrams, och vid sin sida har han haft några av sina närmsta kollegor från tidigare projekt: Roberto "Bob" Orci, Alex Kurtzman och Damon Lindelof. Nu när Abrams lämnar över regissörsstolen är det naturligt att fråga vad som händer med den trion.

 

Flera nyhetskällor - bland annat The Hollywood Reporter, Variety och LA Times - rapporterar att Bob Orci kommer att finnas med i författarlaget även för nästa film, tillsammans med J.D. Payne och Patrick McKay. De två författarna är relativa nykomlingar och har ingen historik inom Star Trek, men har tidigare skrivit en filmatisering av den grafiska romanen Boilerplate, som J.J. Abrams planerar att producera.

 

I nuläget vet vi inte huruvida Lindelof kommer att vara involverad i nästa Star Trek-film. Vad gäller Kurtzman rapporterar dock både The Hollywood Reporter och The Wrap att han inte kommer att vara involverad, vare sig som skrivare eller som medproducent, eftersom han är upptagen med flera andra projekt (bland annat de nya Spindelmannen-filmerna).

 

Variety nämner även att Joe Cornish - som många trott skulle ta över som Regissör - är ute ur bilden, medan de övriga källorna talar om honom som om han fortfarande är aktuell.

 

Uppdatering: startrek.com bekräftar att J.D. Payne och Patrick McKay kommer att skriva manuset till filmen tillsammans med Orci. De bekräftar även att Kurtzman ej kommer att medverka. Huruvida Lindelof kommer att delta i arbetet med filmen nämns dock ej.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Juni 2021:
Juli 2021:
Augusti 2021:

DVD & Blu-ray-utgivningar

Blu-ray:
 • 20:e juli -21
  Discovery, season 3 (region 1)
DVD Region 1:
 • 20:e juli -21
  Discovery, season 3 (Region 1)

Visa fler utgivningar ...

Aktuella träffar

 • 24:e juni -21
  Övriga grupper: IVPN
 • 1:a juli -21
  Övriga grupper: IVPN
 • 8:e juli -21
  Övriga grupper: IVPN
 • 15:e juli -21
  Övriga grupper: IVPN
 • 22:a juli -21
  Övriga grupper: IVPN
 • 29:e juli -21
  Övriga grupper: IVPN

Alla årets träffar »

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter