Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning
Sändes under åren: 2022-...
Star Trek: Strange New Worlds

Strange New Worlds utspelar sig ett tiotal år före originalserien. Huvudskådespelarna hade gästroller som just dessa karaktärer i serien Discovery och deras framträdande blev så bejublat att fansen krävde en egen serie för dessa. Ni hittar TV-serien på SkyShowtime och det är hittills en säsong utgiven, med en andra säsong på gång. 

Sändes under åren: 2017-...
Star Trek: Discovery

Efter ett århundrade av tystnad utbryter krig mellan Federationen och Klingonimperiet, och i centrum av konflikten står en vanärad officer från Stjärnflottan. 

Sändes under åren: 2020-2023
Star Trek: Picard

En kortare TV-serie som producerades år 2019 med premiär på CBS All Access i USA och Amazon Prime i övriga världen i januari 2020. Picard går att hitta på Prime Video.

Sändes under åren: 2020-...
Star Trek: Lower Decks

En animerad TV-serie som produceras år 2019 som hade premiär på CBS All Access i USA och Amazon Prime i övriga världen under 2020. 

 

Lower Decks är en animerad serie med stort fokus på humor och igenkänning. Även denna serie finns på Amazon Prime. Serien fokuserar inte på bryggans besättning utan istället på de som arbetar på golvet, de så kallade "Lower Decks". I skrivande stund visas den tredje säsongen. 

Sändes under åren: 2001-2005
Star Trek: Enterprise

Utspelar sig ca 100 år innan den första serien. Människan tar med hjälp av sitt första warp-5 skepp de första försiktiga stegen ut i rymden.

Sändes under åren: 1995-2001
Star Trek: Voyager

Rymdskeppet USS Voyager slungas 70 000 ljusår till deltakvadranten av vår galax. Detta är berättelsen om deras hemfärd i okänt territorium.

Sändes under åren: 1993-1999
Star Trek: Deep Space Nine

Kommendörkapten Sisko och hans son, Jake, anländer till rymdstationen Deep Space 9 efter att cardassierna precis avslutat sin ockupation av Bajor.

Sändes under åren: 1987-1994
Star Trek: The Next Generation

Kommendör Jean-Luc Picard färdas med sin besättning ombord på USS Enterprise-D dit ingen annan tidigare varit.

Sändes under åren: 1973-1974
Vi får återigen följa med på äventyr ombord på USS Enterprise. Denna gång i den animerade världen.
Sändes under åren: 1966-1969
Star Trek: Originalserien

Den första Star Trek-serien. Vi får följa kommendör Kirk och hans besättning på deras 5-åriga uppdrag.

Sändes under åren: 2018-...

Star Trek: Short Treks är en TV-serie med, som namnet antyder, korta avsnitt vilka är tänkta att fördjupa den aktuella Star Trek-serien.

Sändes under åren: 2021-...
Star Trek: Prodigy

Året är 2383. Vi får följa en grupp av laglösa tonåringar som, efter att ha hittat ett övergivet stjärnflotteskepp, använder detta skepp för äventyr, mening och slutligen räddning. 

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter