Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Star Trek: Armada II

Genrer: Förstaperson, Strategi, Tredjeperson
Plattformar: Windows PC
Star Trek Armada II är uppföljaren till Star Trek Armada. Handlingen täcker en Federationsoffensiv mot borgerna som i sin tur kämpar mot art 8472. Under tiden ser klingonerna till att det råder fred i alfakvadranten. Spelaren får stifta bekantskap med välkända figurer som Picard, Martok och borgdrottningen. Ett halvår efter händelserna i... Läs mer »
Star Trek Armada II är uppföljaren till Star Trek Armada. Handlingen täcker en Federationsoffensiv mot borgerna som i sin tur kämpar mot art 8472. Under tiden ser klingonerna till att... Läs mer »

Star Trek: Infinite Space

Genrer: Action, Rollspel
Plattformar: Webbapp, Windows PC
Star Trek: Infinite Space lades ned i augusti 2012 på grund av att utvecklaren Gameforge inte hittade ett företag som vill publicera spelet. Dessutom saknades det marknadsföringspartners. Spel för webbläsare blir allt populärare. Nu kommer det första webbläsarbaserade Star Trek-spelet: Infinite Space. Spelet som kommer att vara gratis att... Läs mer »
Star Trek: Infinite Space lades ned i augusti 2012 på grund av att utvecklaren Gameforge inte hittade ett företag som vill publicera spelet. Dessutom saknades det... Läs mer »

Star Trek: Online

Genrer: Action, MMORPG
Plattformar: Windows PC
Star Trek: Online är namnet på ett MMORPG-spel som tidigare utvecklades av Perpetual Entertainment, men som har tagits över av Cryptic Studios. En del av koden och konceptskisserna lever vidare hos den nya utvecklaren. Spelet släpptes den 2:e februari år 2010. Star Trek Online utspelar sig under 2400-talet, en tid med skiftande allianser och... Läs mer »
Star Trek: Online är namnet på ett MMORPG-spel som tidigare utvecklades av Perpetual Entertainment, men som har tagits över av Cryptic Studios. En del av koden och konceptskisserna lever... Läs mer »

Star Trek: Klingon

Genrer: Äventyr
Plattformar: Mac, Windows PC
Star Trek: Klingon är ett interaktivt dataspel som regisserats av Jonathan Frakes! I spelet föreställer man en ung klingon och befinner sig på ett holodäck. Det första målet är att bli en klingonsk krigare genom att bl.a. lära sig klingonernas fraser, krigskonst och den klingonska kulturen. När din far helt oväntat mördas måste du... Läs mer »
Star Trek: Klingon är ett interaktivt dataspel som regisserats av Jonathan Frakes! I spelet föreställer man en ung klingon och befinner sig på ett holodäck. Det första målet är att... Läs mer »

Star Trek: Elite Force II

Genrer: Action, Förstaperson
Plattformar: Mac, Windows PC
Star Trek: Elite Force II är efterföljaren till det storsäljande Star Trek: Voyager - Elite Force. Till skillnad från ettan där spelaren utgår från rymdskeppet USS Voyager, är spelaren i tvåan placerad ombord på USS Enterprise-E (stationerad i alfakvadranten). Handlingen utspelar sig efter filmen Star Trek: Nemesis. Flera av... Läs mer »
Star Trek: Elite Force II är efterföljaren till det storsäljande Star Trek: Voyager - Elite Force. Till skillnad från ettan där spelaren utgår från rymdskeppet USS Voyager, är... Läs mer »

Star Trek Classic Playing Cards

Genrer: Strategi
Plattformar: Kortspel
"Oavsett om spelet är Fizzbin* med Spock på Sigma Iotia II eller poker med kommendörkapten Riker ombord på Enterprise-D, så finns allt du behöver i Star Trek Classic Playing Cards!" (ur produktbeskrivningen) *= ett kortspel från Beta Antares IV. Läs mer »
"Oavsett om spelet är Fizzbin* med Spock på Sigma Iotia II eller poker med kommendörkapten Riker ombord på Enterprise-D, så finns allt du behöver i Star Trek Classic Playing... Läs mer »
  Titel Utgivningsår
Inga matchande resultat funna
Källor:
Mycket av informationen och bilderna på dessa sidor kommer från Memory Alpha, Memory Beta, MobyGames, TrekCore, Wikipedia

Vill du recensera?

Har du nyligen spelat ett spel och känner att du vill recensera det? Varje spel har en länk vilken du kan klicka på för att skicka in en recension av spelet till oss.
Laddar... Laddar...
Facebook Twitter