Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

JJ Abrams hoppas på en till Star Trek-film

Bild via @TikiAmbassador på Twitter: https://twitter.com/TikiAmbassador/status/753658720567996416

JJ Abrams, Justin LIn och Doug Jung på en presskonferens i Los Angeles. (bild via @TikiAmbassador på Twitter)

 

Än så länge är det bara några lyckligt utvalda som har fått se Star Trek Beyond, men det hindrar oss inte från att ställa frågan: Får den en uppföljare?

 

Det pratas ofta om filmerna i Kelvin-universumet som en trilogi, trots att flera av filmens medverkande har förnekat att det skulle vara planen. Många tror således att Star Trek Beyond blir den sista gången vi får träffa Chris Pine med besättning ombord stjärnskeppet Enterprise, och det finns en del saker som tyder på att de har rätt, såsom det faktum att Star Trek Beyond har en lägre budget (150 miljoner dollar) än Star Trek Into Darkness (185 miljoner dollar), och förväntas dra in mindre pengar. Dessutom lär Anton Yelchins bortgång göra det mindre lockande för skådespelarna att återvända, eftersom det skulle kännas tomt utan honom.

 

Nu verkar det dock som att det finns planer på en till film, även om det är långt ifrån bekräftat att det blir en. På en presskonferens i Los Angeles idag fick JJ Abrams frågan om det fanns planer på en till film, på vilket han svarade:

 

"Det är förhoppningsvis någonting som vi kommer att diskutera väldigt snart. Svaret är 100% ja och det är väldigt spännande."

 

 

Det bör påpekas att filmskapare och skådespelare nästan alltid säger att de är intresserade av att göra uppföljare, eftersom det är bra PR ifall att en faktiskt blir av. Dock är det anmärkningsvärt att Abrams gav ett så entusiastiskt svar, vilket skulle kunna vara ett bra tecken.

Senast i forumet

Bokutgivningar

Augusti 2021:
September 2021:

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter