Gå till innehåll
Nyhet

Visit Qo'noS, klingonföreställning med premiär den 3 februari

Rekommenderade inlägg

Turteatern i Kärrtorp i Stockholm sätter i februari och mars upp en Klingon-föreställning! Föreställningen heter Visit Qo’noS och utlovar besök av de fyra klingonerna Klag samt Ban’chee, Mara och Morath  från huset Duras.  Föreställningen kommer att framföras på klingonska och engelska kommer framföra en "live-act presentation" om klingonsk kultur. 

 

Turteatern hävdar, och detta bör man väl ta med en viss nypa salt, att föreställningen produceras i samarbete med The Klingon Institute of Cultural Exchange och Visit Qo’noS - the tourist department of the Klingon Empire. Vad som utlovas är att publiken bland annat kommer att lära sig mer om klingonsk kultur, få höra klingonopera och smaka på Gagh (det sistnämnda från 15 år, för levande föda får ju inte ges till vem som helst...) . 

 

Föreställningen sätts upp i Kärrtorp i Stockholm den 3 februari till 24 mars och följare av Star Trek Databas får en 20% rabattkod (läs mer i forumdiskussionen). 

 

Nå, vad sägs - skall vi sluta upp och möta klingonerna på en fredlig arena?

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Jag kan hälsa att skaparna är galet drivna och har lagt er ett riktigt ambitiöst arbete på att göra det här till en riktigt maffig upplevelse ... bland annat genom att ta in mig som översättare och mn vän Zrajm (grundare av Klingonska Akademien) som röstcoach :)

Turteatern kommer även att besöka Stockholm Trekkers' Trekdag under premiärdagen: http://www.stockholmtrekkers.se/lordag-3-februari-stor-trekkers/

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu


×