Gå till innehåll

commander jennie

Stjärnflottan
  • Innehållsantal

    208
  • Gick med

  • Besökte senast

    Aldrig

Om commander jennie

  • Födelsedag 1989-10-03

commander jennies prestationer

  1. Det finns många avsnitt som är bra Caretaker och parallax är två av dom. message in a Bottle är inte heller så tokigt utan tvärtom väldig,väldigt bra!!Som sagt jag kan inte välja!! *hihi*
  2. Hmm... Fury det var inte direkt ett av dom bästa avsnitten men de kan väl få 6/10 hysat men inte tillräckligt...
  3. det förvånar mig inte! det var så klart! Q:S påhitt! Som den gången översvämmade bryggan me dblommor til Janeway för at hon skulle nödvändigtvis föda hennes barn. Sen har hon ju blivit kidnappad av honom också. Q är en värsting! Fy på han FY!
  4. MIn topplista: 1 Janeway: Inte så konstigt för hon är helt enkelt bäst. O gu va gullig hon e tillsammands me Chakotay.. Inte heller e hon bichig och kan verkligen ryta ifrån. Sen är hon oc hreglementet kanske lite väl bra kompisar men det kan man ju förbise. ps: Är inte rädd för att skälla ut Seven som i "Childs Play". 2:Chakotay Han är en mycket trvlig person men hans lugn stör mig ibland, och som sagt J/C tillsammans = Paradiset. 3: Béllena Hon är urball officerare och hennes humör, tja hon verkligen försvara sig med ord iallfall! Också mycket duktigpå atta slåss. Tom och Hon passar bra ihop! 4: Neelix Behövs inga ord. Gu va han e mysig!Bra humor! 5: Tom Underbar person. Hemskt gullig och rebellisk. Det är ju mindre bra. Han är bra på biljard. 6:Doktorn Han e mycket trevlig och har en underbar humor! Som Neelix. 7:Harry HAn är ibland lite hjälpös som en hundvalp och det är hemskt gulligt. Sen följer han alltid reglerna och har stor respekt för Janeway. Men medlidandet för hanblir oftast överdrivet! 8:Tuvok Han eskoj att titta på men lalltså lite tråkig e han.Tyvärr. 9: Seven. Kan klaga på hur mycket somhelst. Hursomhelst jag tycker inte om hennes attytyd. Hon är väldigt dominant! Min lilla lista kanske lite lång.... ps: Jag står för allt jag har skrivit! kjamizzar Jennie!
  5. Kapten Janeway har verkligen peruk. Hon har egentligen svart eller brunt hår... Jag tycker också att Béllena spannveck har förändrats det är lite mer utsträckt. Kjamizzzar Jennie..
  6. Childs Play: JAg tycker faktiskt att det var ett av de bättre avsnitten. Den där utställningen var urhäftig. Avsnittet får: 8/10 !! SUPER!
  7. Förresten de där om P/T jag e kär i en som kalla sför det.. bara så ni vet kjamizz.. ;)
  8. Ingen aning men säkert nåt dastiskt i vanlig ordning... ;0
  9. de e inte rättvist jag har en storasyster "usch" och hon e jobbig... Det avsnittet Think Doctor thinker spy.. var väldigt bra.. Där såg man allt Bellenas o dem andra tjejerna s knep att snärja doktorn frpån varandra..
  10. Jag tyckte Tsunkatsee var ett bra avsnitt.. Jag tyckte hemskt synd om Seven o tuvok! Jag tyckte det var konstigt tat de inte visste att Seven skulle spela....
  11. På något sätt ja men vissa avsnitt kan vara skräp.
  12. Jippi!! Äntligen har tänkt göra det men har inte hunnit!!
  13. hahaha.. Ja dethade verkligen varit bekvämt!!
  14. Rätta mig om jag harfel men det e väl såhär??. En Trecker är en kille. En trekkie e en tjej. :ferengi:
  15. ja tycker Galaxy class skeppen e bäst!!
×
×
  • Skapa nytt...