Jump to content
Sign in to follow this  
Thalaxian

Grillfest

Recommended Posts

Nu är det ju sommar och då grillas det ju en hel del. Jag vet inte hur många av er andra på forumet som bor någorlunda nära Växjö, men om det finns några intresserade så kanske man kunde träffas och grilla och snacka Star Trek och kanske se ett eller några avsnitt.

Vad tror ni? Är några intresserade? Om det är tillräckligt många intresserade så kan tid och plats bestämmas senare och ni som inte bor någorlunda nära Växjö och itne kan ta er hit kan ju alltid ha en grillfest tillsammans på en annan plats.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Själv skulle jag inte kunna förrän framåt mitten av augusti, så om det skulle hända något då så kan jag verkligen tänka mig det. Det är dock väldigt fullt i augusti, men en grillfest känner jag verkligen för!

Share this post


Link to post
Share on other sites

När detta blir av (för det hoppas jag att det blir) var tycker ni att det ska vara någonstans? Ute vid någon grillplats eller ska vi vara hemma hos någon så att vi även kan titta på lite Star Trek om vi vill. Vad tycker ni?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vad tycker ni, passar det bäst att ha den någon kväll mitt i veckan eller passar det bättre en dag någon helg? Själv skulle jag nog föredra en dag någon helg.

Edited by Thalaxian

Share this post


Link to post
Share on other sites

I så fall är det nog helg som gäller. Problemet är att jag som jag tidigare sagt har liiiite problem med att få mitt schema att gå ihop. Det är mycket redan och blir det för mycket så kommer jag inte att försöka trycka in något mer. Jag mår bara dåligt då. Men går det så vill jag jättegärna!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...