Gå till innehåll
Commander MarQuan

Star Trek XII Plot (tänk om)

Rekommenderade inlägg

Star Trek XII plot

Picard sitter hemma en kväll och plötsligt får han ett meddelande från en vän som jobbar på Federationens högkvarter. Den här mannen, som är William Riker, säger att Picard borde komma till Federationens labb och kolla på en sak. Picard åker dit, och han går in i ett rum tillsammans med Riker. Riker lyfter bort ett skynke som täcker över nånting avlångt..vad får Picard se??? Jo, Data's kropp. Riker förklarar det här genom att en tidsstörning har inträffat och att Data måste ha transporteras fram i tiden nån gång innan han dog. Riker ringer Geordi LaForge som ska komma och försöka aktivera Data...

Skulle det kunna bli en 2 timmar succéfilm av det?????

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

tvivlar på att detta kan bli en långfilm, men om man skulle ha gjort en fortättningsserie på TNG så hade detta kunnat blivit ett bra avsnitt.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

SUCK! Ännu en tråd eller ett inlägg som har som ända syfte att hitta på en plot för att återuppliva data. Jag är säker på att om behovet skulle uppstå kan paramountfolket säkert komma upp med både bättre och sämre förslag på detta ämnesområde. Denna plot är inte ens nära att hålla för en film. Det känns visserligen tråkigt att behöva såga någons konstnärliga ambitioner men skulle en film ha detta som bärande plot och enda plot är jag övertygad om att ingen, utom möjligen några uppliva data fantaster, skulle gå och se den... J.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×