Jump to content

Fanfilmprojektet Starship Farragut vinner pris


Nyhet
 Share

Recommended Posts

starship_farragut_ii_080611.jpgStarship Farragut ett oberoende fanfilmprojekt som baserar sig på originalserien om Star Trek, har vunnit pris som Bästa fanfilm för 2008 vid filmfestivalen i Panama City Beach, Florida, USA.

Serien vann priset för avsnittet For Want of a Nail, det andra i produktionen. Du kan l??sa mer om projektet på vår databas här.

Källa

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet
Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Farragut är välgjord. Scenbyggena, effekterna och manusen är bra. Att klaga på rekvisitan är att missa målet. Den ser ut som den gör för att Farragut utspelas i TOS-eran. Faktum är att den är såpass bra att man kunde haft den i originalserien.

Skådespelarinsatserna är väl mer varierande, de är ju inte proffs, men en orsak till att det blir sämre i fanfilmerna är för att de har sämre foto och mindre musik ??n de riktiga serierna.

Hidden Frontier, Odyssey har dock minst lika mycket problem med mindre bra skådespelarinsatser.

Jag tycker ingen TNG-serie förtjänar ett pris. De jag har sett har tyvärr mycket sämre manus i genomsnitt än TOS-serierna. De verkar satsa på att få in så många rollfigurer som möjligt. Alla ska få vara med verkar mottot vara. Blir sällan särskilt bra.

Och det finns en cynism i särskilt Intrepid men även Odyssey som jag inte gillar riktigt. Många officerare beter sig oprofessionellt och ifrågasätter allt och alla.

Link to comment
Share on other sites

Du kanske har rätt om att storyn är bra i Farragut, men tyvärr så ser man ju skådespelarna och de urusla slagsmålen också.

Odyssey tycker jag borde ha fått priset för de har bra story och de flesta skådespelarna är okej. Det är inte lika mycket "mansbröst" i Odyssey som i Farragut också.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...