Jump to content

Tuvok som dörrvakt ?


McTwiggy

Recommended Posts

Tim Russ som spelar Tuvok är ju en erkänd skådespelare (som för övrigt var i stockholm i samband med swecon 2004.) så det är ju inte helt omöjligt. För övrigt har vi en tråd som heter star trek i tv och på film eller något ditåt. Det kanske vore en ide att lägga den här typen av frågor där så att vi kan undvika att få forumet alltför stort och oöverskådeligt? J.

Link to comment
Share on other sites

För övrigt har vi en tråd som heter star trek i tv och på film eller något ditåt. Det kanske vore en ide att lägga den här typen av frågor där så att vi kan undvika att få forumet alltför stort och oöverskådeligt? J.

Ja jag vet men jag hittade den inte tillräkligt snabbt , blev otålig och lade den här ist :rolleyes: men den går kanske att flyttas på ?

Link to comment
Share on other sites

Det är intresant hur bra Tim Russ spelar vulkan med tanke på att han i verkligheten verkar vara något av en komiker. Skämtar och skojar ofta, har jag sett. Fösta gången jag såg en blooper från Voyager så var det med Tim och han skämtade friskt. De var överaskande, men mycket komiskt eftersom det var Tuvok jag kände honom som. Nu för tiden är jag inte så förvånad längre.

Edited by Unkas
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...