Jump to content
Sign in to follow this  
Nyhet

Gör dina egna Star Trek-animeringar

Recommended Posts

star_trek_animations_090212.jpgCBS har tillsammans med GoAnimate.com (med mottot vem som helst kan animera) gjort det möjligt för fans att skapa sina egna animerade historier, utgående från TOS.

Du kan aktivera animerade versioner av hela TOS-besättningen (Kirk, Spock, McCoy, Scotty, Uhura, Sulu och Chekov), plus Spock från spegeluniversumet, Kang, Khan och en Orionflicka. Varje figur har en full uppsättning rörelser och uttryck. Du kan också lägga till klassiska Star Trek-platser och prylar, ljudeffekter och musik. Och om du vill kan du t.o.m. importera dina egna bilder och eget ljud.

[Klicka på länken ovan]

Källa

[ Till originalnyheten ]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Verkar ju cool! Jag antar att det kommer att läggas ut en hel del roliga avsnitt på youtube och diverse hemsidor! Den nya filmen har mycket riktigt dragit igång trek-företeelserna! Både kommersiellt och på andra sätt!(communities, och program/animeringar och liknande)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Den var ju riktigt rolig Mr Trek! Hoppas den får en fortsättning. :D

Tittar man på flera andra Star Trek-episoder som är upplagda får man sig ett gott skratt. Speciellt dom som handlar om tribblar. (Tribblar verkar vara lite av kult). :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tidsaspekten är väldigt olika beroende på hur avancerat du gör det. Sen tar det en liten stund att lära sig också men det finns bra "tutorials" där man kan lära sig.

Klingonen som inte är någon klingon är det för att man måste "köpa" klingonen Kang för någon slags poäng man får av att folk ser ens filmer.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...