Jump to content

Femte TV-trailern tillgänglig


Nyhet
 Share

Recommended Posts

star_trek_xi_superliten.jpgDen femte TV-trailern för Star Trek släpptes tidigare i veckan. Ni kan se den via källan nedan och den har en än mer rockig framtoning, men det kanske passar sig när det handlar om en kampscen i baren.

En liten extragrej: Om ni är intresserade av make-up får ni inte missa artikeln i den senaste Make-up artist magazine, utgiven denna vecka.

Källa

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Den sämsta hittills?

Jag hoppas bara att själva filmen innehåller fler godbitar för oss trekkies, jag tror att de är lite för säkra på att trekkies kommer att se filmen och satsar inte på oss i reklamen, vi får hoppas det iallafall för annars blir detta en katastrof...

Link to comment
Share on other sites

Star Trek fans är väll som fans i allmänhet, tämligen trogna, så de flesta kommer nog att se filmen på bio. Hurvida de gillar den, och köper sin egen dvd till hyllan där hemma är väll en annan fråga. Får se vad filmen har att erbjuda.

Link to comment
Share on other sites

Jag föredrar nog också pangpang före kärleksscener(men där kanske åldern spelar in), men Star Trek är mycket mer än pangpang och jag föredrar avsnitt där viktiga frågeställningar kommer upp före pangpang. Jag hoppas verkligen att detta inte blir några krigsfilmer från framtiden.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...