Jump to content
Sign in to follow this  
Nyhet

Star Trek-påan från 1998 och trekkande bibliotekarier

Recommended Posts

Henrik Bennetter har för en halvtimme sedan lagt upp sin påannons för Star Trek: Voyagers premiäravsnitt från den 15 juni 1998. Den finns tillgänglig via

och han berättar en del om bakgrunden till påannonseringen i sin blogg. Det här får ni inte missa och vi skriver självfallet mer så fort som vi hör talas om att andra påannonseringar dyker upp på Youtube.

En annan blogg, denna från Högsbo bibliotek i Göteborg, handlar mycket om rymden. I inlägget från idag finns två videointervjuer med bibliotekarierna iklädda Star Trek-kostymer.

[ Till originalnyheten ]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Den påannonseringen väcker minnen :rolleyes: men jag kan inte riktigt fatta att det snart är 9 år sedan. Jag satt klistrad framför tvn från första avsnittet. Innan Voyager hade jag sett Star Trek-filmerna som då fans (Mycket tack vare min farbrors stora intresse av ST TOS-filmerna), och även en del avsnitt av TOS, men VOY var den första serie jag såg från början till slut, och den öppnade mitt stora intresse för de andra ST-serierna TNG och DS9. Slutligen var det i samma veva jag började gå på träffar i West Coast Trekkers, så det är mycket tack vare SVT som jag kom att bli en fullskalig trekker. När Voyagers sissta avsnitt visades hade jag sett, och var väl förtrogen med allt ST som gjort fram till den stunden.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Du och jag kanske skulle ta oss dit mr. trek?;) Bara för att visa vilket trevligt initiativ det är, och det var härligt att se henriks presentation, det gjordes alldeles runt födseln av mitt star trek tittande :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kanske det, men imorgon blir det nog lite svårt för mig(städdag i området och kanske golf), men kanske på söndag.

Axel Dahlströms torg ligger lite svåråtkomligt har jag för mig så jag får väl se om jag kanske få med mig en förälder(=bil).

EDIT: Vi kanske skulle försöka få med bibliotekarierna i vårt fina forum också ;)

Edited by Mr Trek

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nej då, det går spårvagn ;) 1an, 2an och 8an har jag för mig^^

Imorgon är jag dock också upptagen (spelar på stan med göta lejon, först på lisebergsöppningen och sen en parad på vallgatan).

Men tanken var god ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...