Jump to content

Besked från Burger King


Nyhet

Recommended Posts

Redaktionen talade idag med den ansvariga personen på Burger King för Star Trek-satsningen och hon berättade att de under de första tre-fyra veckorna har ungefär 4 leksaker tillgängliga på varje Burger King och att de den sista veckan sedan säljer av från alla fyra serierna av det som finns kvar. Hon skall även ringa upp Borås som sagt att de troligen inte tar in Star Trek-leksakerna för detta är fel från den lokala restaurangens sida. Det rekommenderade priset är 20 kronor styck.

Star Trek-glasen kommer de dock inte ta in i Sverige. De har gjort ett försök med att ta in Kirk-glaset på Burger King i Esbjerg, men det gäller bara denna vecka ut som längst. Esbjerg ligger på den östra sidan av Danmark, så långt bort man kan komma på E20, så det blir väl ingen snabb resa dit för oss svenska trekkers...

Burger King lämnar också klart besked att det inte finns möjlighet att göra en beställning av samtliga artiklar på en och samma gång direkt från Burger King centralt.

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Hon på BK sade att det inte finns någon millimeterordning i detta. De fyra jag fick sist sprang han bakom och hämtade så han var nog sjysst och hämtade det som skulle vara för denna vecka. Det verkar således som att ordningen hittills är (under förutsättning att alla städer i landet kör samma ordning):

Vecka 1 (3-10 maj): Uhura, Spock, Enterprise, Kelvin

Vecka 2 (11-17 maj): trikorder, Scotty, Kirk, skyttel

Link to comment
Share on other sites

Just dessa. Det kanske är i den andra ordningen då, eller så är det inte så viktigt att de håller på en viss ordning, bara de inte öppnar mer än ett paket per vecka?

Jag hoppas att hon på BKs huvudkontor har skrämt upp Borås ordentligt så att de i denna vecka har tagit in Star Trek-leksakerna. Skall ringa dem i slutet av veckan och kolla...

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...