Jump to content
Sign in to follow this  
Nyhet

Stewart från DragonCon

Recommended Posts

Konventet DragonCon hade många gäster, som ni säkert har sett i nyheterna de sista dagarna, och ytterligare en prominent gäst var Patrick Stewart som säger att han är öppen för att återvända till X-Men-filmerna, men att han inte är intresserad av Jean-Luc Picards återkomst i Star Trek. Möjligen kunde han tänka sig en gästroll om detta skulle erbjudas. Det har från X-Men-produktionen nämnts att han skulle kunna återvända till en kommande film och både han och Ian McKellen (Magneto) vill utveckla den relationen som de har haft i filmerna.

Han uttryckte också en stor respekt för Leonard Nimoy, men kunde bara säga "He’s a piece of work, isn’t he?" om William Shatner.

Källa

[ Till originalnyheten ]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Intressant, kommentaren om Shatner. Undrar hur han upplevde att jobba med Shatner i Generations.

Dom gillade varandra. Shatner lärde till exempel Stewart att rida bättre.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Man kan ju fråga George Takei hur det var att jobba med "The Shat" ;) Kolla in Shatners youtubekanal. Han är helt klart "A piece of work".

Jo jag vet, de flesta från TOS hade ju problem med Shatner. Stewart och Shatner kanske kom överens, men Stewart lär väl hört ett och annat om Shatner's beteende, speciellt under tiden han gjorde The Final Frontier på samma studio som TNG gänget och den där incidenten med Wil Wheaton under samma tid.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja, han verkade inte vara särskilt trevlig, fast det verkade ju också som att han hade blivit lite klokare sen :)

Det bästa var vad Michael Dorn(Worf) hade sagt :D

Edited by Mr Trek

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tror det ska finnas en länk till det här på forumet någonstans, men Shatner var iaf väldigt otrevlig mot Wil Wheaton (hade han sett honom i TNG var det väl kanske berättigat :w00t:). han berättar om mötet med Shatner här:

Del 1: http://suicidegirls.com/news/geek/20562/

Del 2: http://suicidegirls.com/news/geek/20634/

Tack för länkarna. Kul och intressant läsning. För några år sedan, innan uttrycket blog fanns, hängde jag gärna på Wil Wheatons hemsida, vilken han då skötte helt själv.

"We are so cool, we're beyond cool. We are in orbit man."

William Shatner

:):):)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...