Jump to content
Sign in to follow this  
Nyhet

Star Trek i rubrikerna - 1 december 2009

Recommended Posts

 • Christopher Lloyd (Kruge i Star Trek III: The Search for Spock), hoppas få reprisera sin roll som Judge Doom i en uppföljare till den då kritikerrosade filmen Vem satte dit Roger Rabbit?. Det går rykten om att Robert Zemeckis arbetar med en sådan uppföljare och Lloyd var inte sen att framföra önskemål. Hur karaktären skulle kunna ha överlevt "I'm meeeeelting" är inte klart, men det går väl alltid att ordna med en alternativ tidslinje... (+)
 • [satir] George Bush talade på ett Star Trek-konvent i Metropolis, USA, häromsistens och fick stående ovationer. Om du som trekker tål att skojas med måste du kolla in artikeln som driver med trekkers och warsies! (+)
 • Du kan skicka en fråga till Zoe Saldana om exempelvis hennes insats i senaste Star Trek-filmen, eller kanske om den kommande Avatar. Frågorna skickas Moviefone.com via deras webbplats. (+)
 • Jimmy Bennett (unge James T Kirk) medverkar i filmen Bones som är skriven och redigerad av Frank Pestarino. Filmen handlar om tonåringar i New York och ni kan se en trailer om ni följer länken här vid sidan. (+)
 • Harlan Ellison hoppas få en chans att arbeta med nästa Star Trek-film tillsammans med JJ Abrams. Nåja, det lär väl aldrig hända... (+)

  Glöm inte att alla källor finns i pluset (+) efter varje delnyhet.

  Inför julhandeln: Här kan du hitta allt vad en trekker önskar sig till ett pris som säkert tilltalar företagschefernas plånböcker mer än oss vanliga dödliga trekkers:

  • 12 kakor som ser ut som Star Trek-uniformer för endast 20 USD (ca 150 SEK)! (+)
  • Animerad Star Trek: Originalserie-lampa för 100 USD (ca 700 SEK)! (+)
  • Senaste Star Trek-filmen på ett mycket speciellt USB-minne för bara 24 Euro (ca 240 SEK)! (+)
  • Webkamera i form av rymdskeppet USS Enterprise! (+)

  [ Till originalnyheten ]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Roger Rabbit 2 kan bli kul. Ettan var en höjdare. Fast det är klart att det inte blir lika imponerande nu som det var då att blanda animation och riktiga skådespelare.

Edited by Aike

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja det kanske blir en intresant film. Tyvärr måste jag dock upprepa mig igen. Ska de nu göra ytterligare en uppföljare. De har verkligen inte några ideer i Hollywood nu för tiden. När man se tillbaka på de första tio åren av 2000-talet kommer man säga att det var eran för uppföljningar och remakes. Tragiskt tycker jag , som oftast inte gillar remaksen eller uppföljarna.

Något som talar för filmen är dock om Christopher Lloyd är med igen. Han är en mycket underhållande skådespelare.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det är inte mer remakes eller uppföljare nu än tidigare. Skillnaden mot 80- och 90-talet är snarare att de filmer som får mest uppmärksamhet oftast är uppföljare eller bygger på böcker/seriefigurer. Fast det fanns gott om dem då med.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Håller med Aike! Ibland kan man tycka att Hollywood mest är fantasilösa figurer som gör filmer på andras verk men någon måste ju ha hittat på dessa historier med. Men visst kan man tycka att fler skulle våga hitta på helt unika historier som inte bygger på något som någon annan har gjort. J.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
 • Create New...