Jump to content
Sign in to follow this  
Nyhet

Khan är inte med i nästa Star Trek-film

Recommended Posts

Khan kommer inte vara med i nästa Star Trek-film, hävdar Devin Faraci vid Badass news. Han påstår sig fått ett mejl från någon nära producenten JJ Abrams som skriver att filmen inte kommer att ha en traditionell fiende. Men väl en klassisk Star Trek-figur eller art från originalseriens första säsong.

I mejlet står följande:

"Det är definitivt en figur som kommer få TOS-fans att bli upprymda. Tänk på namn som Harry Mudd eller Trelane eller Gary Mitchell eller talosier eller hortan. Det är faktiskt en av dem jag namngav."

Så med andra ord är klingonerna liksom romulanerna uteslutna, trots att de också dök upp under TOS första säsong. För er som behöver en uppfriskning vilka de olika figurerna i mejlet är, så kommer det här:

  • Harry Mudd dyker upp i två TOS-avsnitt (Mudd´s Women och I, Mudd) och är en bedragare och småskurk som främst ägnar sig åt att försöka sälja kvinnor till gruvarbetare runt om i galaxen.
  • Trelane är med i the Squire of Gothos och är en omogen gudliknande varelse som vissa hävdar är en släkting till Q.
  • Gary Mitchell är Kirks gamla kurskamrat från Stjärnflotteakadmien som blir förvandlad till en supermänniska med övernaturliga krafter när Enterprise korsar den galaktiska barriären i Where no man has gone before.
  • Talosier är arten som kidnappar kapten Pike i piloten The Cage.
  • Hortan är en varelse som lever i på en gruvplanet i avsnittet The devil in the dark.

Källa

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hade personligen föredragit att inte fått veta att det är en av de ovan nämnda figurerna som kommer vara med i den nya filmen. Är inte direkt en överraskning om man vet att någon av dessa kommer vara med. Nu kommer man ju bara sitta där i biomörkret och vänta på att vem/vad det nu är ska dyka upp så man kan koncentrera sig på annat.

Aja, Khan är inte med iaf, är ju alltid något.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gary Mitchell är ju läbbig figur. Hortans däremot är rätt mysiga. Misstänker dock att det inte blir någon av ovan nämnda karaktärer/varelser utan att spoilers kommer här och var för att förvilla trekkies.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jag vet inte heller om jag tror att det blir någon av dem. Samtidigt skulle väl talosians funka om de vill göra mer sci-fi. Risken är väl dock att det kanske inte funkgar med den stora massan som vill ha enklare historier. Gary Mitchell är väl också ganska intressant, men både han och Trelane kan bli lite för mycket som Q. Mudd kan ju mycket väl vara med, men ej som huvudfiende helst.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...