Jump to content

Vad tycker du nästa film ska heta?


Aike
 Share

Vad tycker du nästa film ska heta?  

7 members have voted

 1. 1.

  • Ha Star Trek i titeln med en undertitel (ex Star Trek Generations)
  • Star Trek 12
  • Star Trek 2 (med eller utan undertitel)
   0
  • Inget Star Trek i titeln alls utan bara ett namn (som Batmanfilmen Dark Knight)
   0


Recommended Posts

Ja, vad ska nästa film ha för typ av titel tycker du? Ska man göra som TNG-filmerna ha Star Trek plus en undertitel som Star Trek Generations, Star Trek First Contact och så vidare.

Eller ska man använda siffror i titeln som Star Trek 12 för att markera att det är den tolfte filmen. Ett annat alternativ är att kalla den Star Trek 2, eftersom den förra filmen bara hette Star Trek. Ytterligare en möjlighet är att göra som den senaste Batmanfilmen att ta bort det kända varumärket och ha en egen titel, det vill säga The Dark Knight. Men är Star Trek-märket tillräckligt starkt för att göra, så med? Vad tycker du?

Link to comment
Share on other sites

Star Trek XII och sedan en ev undertitel för att göra det lättare för alla att veta i viken ordning man ska se filmerna i. Kan vara lite förvirrande i framtiden annars. Skulle vara mycket bra om man hade numrerat de gamla skräckfilmsserier som t ex Frankenstein m fl eller Bondfilmerna... Det blir även självklart hur man ska placera dem i bokhyllan. Med undertitlar utan siffror uppstår problemet, ska man sortera in filmerna i bokstavsordning eller i kronologisk ordning. Irriterande är det minsann!

Link to comment
Share on other sites

Hellre Star Trek XII än Star Trek 2 eller II, men bäst vore nog att göra som med Generation, First Contact, Insurrection och Nemesis och bara utelämna numret. Detta är även det "säkraste" alternativet, enligt mig; kallar man den Star Trek 2 kommer det att förarga en massa gamla fans, och kallar man det Star Trek XII kan många av de nya känna sig alienerade.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
 • Create New...