Gå till innehåll
Nyhet

Inga fler gamla Star Wars-filmer släpps i 3d

Rekommenderade inlägg

Nya ägarna till Star Wars Disney stoppar planerna på att släppa Star Wars-filmerna i 3d, skriver Deadline.com.

 

Ifjol släpptes The Phantom Menace i 3d på bio. Tanken var att alla sex filmerna skulle återlanseras i 3d, och att redan i höst Attack of the clones samt Revenge of the sith skulle visas på bio. Men Disney väljer att i stället fokusera på den nya trilogin vars första film kommer 2014. En annan orsak är att The Phantom Menace 3d inte var en kassako, utan bara spelade in 23 miljoner dollar i USA.

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Det ligger nog en hel del i det TH3 säger. Skulle personligen betala för att slippa se den nya trilogin i 3D. Vilken nedrans smörja. Och folk klagar på Star Trek V och X. Dessa filmer är ju geniala jämfört med Lucas senaste skräp. Nä, fixa TMP, gärna den förlängda versionen, i 3D i stället.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Inga fler gamla Star Wars-filmer släpps i 3d

Det där kunde inte vara mer felaktigt och vilseledande. Ibland lönar det sig att vara källkritisk och invänta ett mer officiellt uttalande. :rolleyes:

Focusing on Episode VII, Lucasfilm Postpones Episodes II and III 3D

January 28, 2013

Lucasfilm has decided to postpone this fall's scheduled release of Star Wars Episodes II and III in 3D. Given the recent development that we are moving forward with a new Star Wars trilogy, we will now focus 100 percent of our efforts on Star Wars: Episode VII in order to ensure the best possible experience for our fans. We will post further information about our 3D release plans at a later date.
Redigerad av Shran

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Tja, Deadline är en respekterad källa för Hollywood-nyheter med inside information, och Disneys officiella uttalande tyder ju inte precis på att filmerna kommer att släppas innan episod sju. Om de nu görs det alls. Ovanstående pekar bara på att de kan komma, men inte att de gör det, vilket verkar osannolikt just nu.

För när skall de släppas? 2015 kommer nästa film. Vill de bygga upp ett intresse släpper de knappast tvåan och trean som har mött blandad kritik. Dessutom behöver de nog alla resurser för att göra den nya trilogin.

Redigerad av Aike

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Det är trots allt en viss skillnad på att hävda att inga fler filmer i 3D kommer att släppas och att dom officiellt är skjutna på framtiden. Som sagt, en viss eftertänksamhet innan man skriver och publicerar en nyhet är alltid önskvärd.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×