Gå till innehåll
startrek92

Star Trek: Renegades

Rekommenderade inlägg

Star Trek Renegades är en lågbudjet projekt som blev möjlig via bidrag via fansen. Med några Kända Trek karaktärer med, Admiral Chekov, Tuvok bl.a. Tim Russ som spelar Tuvok producerar filmet. Senaste nyheten var att handlingen är färdig, så nu är det bara att vänta. Själv uppskattar jag stort dessa skådespelare som vill ge nått åt fansen nästan gratis.

Hemsidan:http://startrekrenegades.com/home/the-script-is-finished-and-locked/

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Väldigt kort, men tycker om den. Visar att det går även att trolla med en mycket lågbudjet (0,5miljoner dollar)

Och jag lyfter hatten av för skådespelarna som gör det gratis! Speciellt för de två stora Koenig och Russ :)

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Ogillar trenden med mörkare star trek, fick dåliga intryck av trailern, mörkt och urvattnade färger. Sätt det i perspektiv till TOS och TNG med ordentlig belysning och varma färger. Känner att jag behöver en "feel-good" serie, där den utopiska visonen  genomsyrar även om de goda snubbarna inte kan vinna hela tiden. 

Vet inte hur handlingen är efter trailern, men det känns redan som en dystopi eftersom hjältarna är "avfällingar/förädare"

Detta behöver inte betyda att serien är dålig i sig själv, bara att jag personligen känner att den inte levervener vad jag hoppades på star trek gerneration, the new next generation.

Dock är jag imponerad över hur bra det har lyckats med tanke på hur lite pengar de har haft.

EDIT: det vekar finnas en nyare trailer jag inte har sätt...

Redigerad av rehnvall

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Pilotavsnittet släpptes på Youtube igår. Jag såg det också igår och blev inte särskilt imponerad. Produktionsvärdemässigt var det rätt bra, men tyvärr brast det i storyn och skådespeleriet. Får gå tillbaka till att vänta på Axanar, som jag tror kommer vara på en helt annan nivå.

 

Redigerad av Mr Trek

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Det här var nog tyvärr en besvikelse. Förväntade inte magiska special effekter så där föll de inte för mig, men att Renegades skulle påminna mindre om gamla Star trek än abrams nya filmer hade jag inte förväntat mig. Synd! Star Trek continues fortsätter att vara bästa fan serie för mig.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

De har fått in ganska många före detta ST-skådespelare nu... Det som dock verkligen ger mig hopp för Renegades är att de också fått in Melinda Snodgrass, som skrev The Measure of a Man och nu ska skriva de två kommande Renegades-avsnitten. Hoppas detta leder till att det nu kommer vara en bra handling, för det var det som var det stora problemet med piloten: det såg rätt bra ut produktionsmässigt, men storyn var en enda stor röra.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Var med i konversationen

Du kan skriva ett inlägg nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att skriva inlägg med ditt konto.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Inklistrad som formaterad text.   Klistra in som klartext istället

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Skapa nytt...