Jump to content

Star Trek: Renegades


startrek92

Recommended Posts

Star Trek Renegades är en lågbudjet projekt som blev möjlig via bidrag via fansen. Med några Kända Trek karaktärer med, Admiral Chekov, Tuvok bl.a. Tim Russ som spelar Tuvok producerar filmet. Senaste nyheten var att handlingen är färdig, så nu är det bara att vänta. Själv uppskattar jag stort dessa skådespelare som vill ge nått åt fansen nästan gratis.

Hemsidan:http://startrekrenegades.com/home/the-script-is-finished-and-locked/

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 months later...
  • 1 year later...

Ogillar trenden med mörkare star trek, fick dåliga intryck av trailern, mörkt och urvattnade färger. Sätt det i perspektiv till TOS och TNG med ordentlig belysning och varma färger. Känner att jag behöver en "feel-good" serie, där den utopiska visonen  genomsyrar även om de goda snubbarna inte kan vinna hela tiden. 

Vet inte hur handlingen är efter trailern, men det känns redan som en dystopi eftersom hjältarna är "avfällingar/förädare"

Detta behöver inte betyda att serien är dålig i sig själv, bara att jag personligen känner att den inte levervener vad jag hoppades på star trek gerneration, the new next generation.

Dock är jag imponerad över hur bra det har lyckats med tanke på hur lite pengar de har haft.

EDIT: det vekar finnas en nyare trailer jag inte har sätt...

Edited by rehnvall
Link to comment
Share on other sites

Pilotavsnittet släpptes på Youtube igår. Jag såg det också igår och blev inte särskilt imponerad. Produktionsvärdemässigt var det rätt bra, men tyvärr brast det i storyn och skådespeleriet. Får gå tillbaka till att vänta på Axanar, som jag tror kommer vara på en helt annan nivå.

 

Edited by Mr Trek
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Det här var nog tyvärr en besvikelse. Förväntade inte magiska special effekter så där föll de inte för mig, men att Renegades skulle påminna mindre om gamla Star trek än abrams nya filmer hade jag inte förväntat mig. Synd! Star Trek continues fortsätter att vara bästa fan serie för mig.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

De har fått in ganska många före detta ST-skådespelare nu... Det som dock verkligen ger mig hopp för Renegades är att de också fått in Melinda Snodgrass, som skrev The Measure of a Man och nu ska skriva de två kommande Renegades-avsnitten. Hoppas detta leder till att det nu kommer vara en bra handling, för det var det som var det stora problemet med piloten: det såg rätt bra ut produktionsmässigt, men storyn var en enda stor röra.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...