Gå till innehåll
Nyhet

Nathan Fillion som kommendör i den nya TV-serien?

Rekommenderade inlägg

Nu börjar det att gå rykten om rolltillsättning för den nya Star Trek-serien, vilken skall ha premiär i januari 2017. SOm vanligt kan vi väl inte räkna med att det blir som ryktena säger, men vi kommer under sommaren säkert fånga upp flera möjliga personer som kan komma att ta plats i den efterlängtade TV-serien. 

 

Först ut har vi Nathan Fillion, mest känd som Richard Castle i TV-serien Castle. Det som ligger till grund för detta rykte är att han nu vid Castles avslut har fria händer att se sig om efter nya projekt. Men om vi ser på de roller som han tidigare har haft, har flera varit med science fiction-anknytning, såsom Green Lantern (en röstroll), Guardians of the galaxyLost, Firefly och Serenity. Han har även synts i Big Bang Theory, något som tydliggör hans engagemang i allehanda nördigheter, bland annat science fiction. Han har ofta roller som har ett stort engagemang, även om hans rollprestationer samtidigt ofta har haft fokus på det humoristiska. Det finns självfallet undantag, såsom hans roll i Much ado about nothing

 

Ryktet säger att han kan fån kommendörsrollen i den nya TV-serien, vilket med hans bakgrund i Firefly väl skulle passa bra. Men vad säger ni trekkers - finns det en risk att den nya TV-serien blir en mer humorbetonad serie med Fillion vid rodret? Skulle det vara okej, eller vill vi ha det något mer seriöst? Skulle Fillion klara av en mer seriös utmaning?

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Håller med om att det finns en viss skepsis. Men han är en god skådespelare, om än något överdriven mot det galghumoristiska. 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×