Jump to content

Nathan Fillion som kommendör i den nya TV-serien?


Nyhet
 Share

Recommended Posts

Nu börjar det att gå rykten om rolltillsättning för den nya Star Trek-serien, vilken skall ha premiär i januari 2017. SOm vanligt kan vi väl inte räkna med att det blir som ryktena säger, men vi kommer under sommaren säkert fånga upp flera möjliga personer som kan komma att ta plats i den efterlängtade TV-serien. 

 

Först ut har vi Nathan Fillion, mest känd som Richard Castle i TV-serien Castle. Det som ligger till grund för detta rykte är att han nu vid Castles avslut har fria händer att se sig om efter nya projekt. Men om vi ser på de roller som han tidigare har haft, har flera varit med science fiction-anknytning, såsom Green Lantern (en röstroll), Guardians of the galaxyLost, Firefly och Serenity. Han har även synts i Big Bang Theory, något som tydliggör hans engagemang i allehanda nördigheter, bland annat science fiction. Han har ofta roller som har ett stort engagemang, även om hans rollprestationer samtidigt ofta har haft fokus på det humoristiska. Det finns självfallet undantag, såsom hans roll i Much ado about nothing

 

Ryktet säger att han kan fån kommendörsrollen i den nya TV-serien, vilket med hans bakgrund i Firefly väl skulle passa bra. Men vad säger ni trekkers - finns det en risk att den nya TV-serien blir en mer humorbetonad serie med Fillion vid rodret? Skulle det vara okej, eller vill vi ha det något mer seriöst? Skulle Fillion klara av en mer seriös utmaning?

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...