Gå till innehåll
Aike

Vilket fynd Sofia Boutella är

Rekommenderade inlägg

Som många har sagt är Jaylah och Sofia Boutella en av Beyonds höjdpunkter. Skicklig fysiskt och bra skådis.

Jag undrar om inte Abrams ångrar att han inte gav henne huvudrollen i Star Wars The Force Awakens. Jag tror hon hade gjort ett bättre jobb än Daisy Ridley som verkligen var stel både i striderna i filmen och i många känslouttryck.

 

Vad tror ni?

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Jag älskade Boutellas tolkning av Jaylah. Hon hade säkert gjort succé i Star Wars, även om jag själv tyckte att den som istället fick rollen gjorde ett mycket bra jobb - det du tolkade som dåligt skådespeleri såg jag som att hon visade på karaktärens avvaktande hållning, att hon visade "restraint". Nej, jag anser nog att det var en superbra rolltolkning.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Jag tyckte att både Daisy Ridley och John Boyega var riktigt bra i The Force Awakens, och håller med P'jotrk on att det vae positivt att de visade upp sin oerfarenhet.

 

Sofia hade inte kunnat gå fullr ut i TFA som hon gjorde i den här filmen, så jag tycker att der var rätt skådespelerska till rätt film. Men det är förstås svårt att säga när man inte har sett bägge verkligheterna.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Visst konsensus bland recensenter och besökare var att Ridley gjorde ett bra jobb.

Ridley beskriver dock det så här:

JJ… probably doesn’t remember telling me that my performance was wooden. This was the first day! And I honestly wanted to die. I thought I was gonna cry. I couldn’t breathe. And there was so many crew there, because obviously all the creatures [had stand-ins], and there were loads of extra crew making sure everyone was safe because it was so hot. It was awful.

http://www.cinemablend.com/new/J-J-Abrams-Surprising-Criticism-Daisy-Ridley-Early-Star-Wars-Performance-97067.html

 

Om regissören redan på första dagen påpekar att man är träaktig i sitt skådespeleri, så finns det nog en hel del för henne att lära. Jag tror att hon skulle ha fått kritik om filmen hade hetat något annat än Star Wars. 

Redigerad av Aike

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Kanske. Fast samtidigt var det ju som sagt första dagen av inspelningarna, så jag vet inte riktigt hur stor roll det spelar för slutprodukten.

Själv avskydde jag ju The Force Awakens (värdelöst plagiat som till viss del suddade ut hela poängen med originaltrilogin), men just Rey och Finn gillade jag.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×