Gå till innehåll

Vill du träffa John Billingsley och Bonita Friedericy i Sverige?


Nyhet

Rekommenderade inlägg

Det finns en liten möjlighet att svenska trekkers och Chuck-älskare kan få träffa John Billingsley (doktor Phlox i Star Trek: Enterprise) och Bonita Friedericy (känd från Chuck).

 

De skall på TrekGate i Düsseldorf och vill komma över till Sverige när de är i området. I detta sammanhang så erbjuder de möjligheten till en s.k. "meet-and-greet" med dem. Datumet skulle bli någon gång under första veckan i september och för en summa av kanske 500-700 kr skulle man få möta dem, få deras autografer och äta med dem. En unik möjlighet att träffa ett par skådespelare som är kända för att bjuda på både skratt och intressanta erfarenheter. 

 

Var i Sverige det blir vet vi inte i nuläget, men det är alltså skådespelarna själva som hört av sig till Katarina i Star Trek-föreningen TSS, så vi hoppas ju att det blir av! Ni får gärna skriva ert intresse i diskussionen på TSS forum (kräver medlemskap) på Facebooksidan för ex West Coast Trekkers eller här i forat. Inget bindande utan skall bara ses som en möjlighet för arrangörerna att få lite koll. 

 

Själv har undertecknad redaktör redan tecknat sig för intresse - att vara först ut är sällan en dålig idé när det gäller sådant här...

 

[ Till originalnyheten ]

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

  • 6 månader senare...

Var med i konversationen

Du kan skriva ett inlägg nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att skriva inlägg med ditt konto.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Inklistrad som formaterad text.   Klistra in som klartext istället

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa nytt...