Gå till innehåll
Nyhet

Vill du träffa John Billingsley och Bonita Friedericy i Sverige?

Rekommenderade inlägg

Det finns en liten möjlighet att svenska trekkers och Chuck-älskare kan få träffa John Billingsley (doktor Phlox i Star Trek: Enterprise) och Bonita Friedericy (känd från Chuck).

 

De skall på TrekGate i Düsseldorf och vill komma över till Sverige när de är i området. I detta sammanhang så erbjuder de möjligheten till en s.k. "meet-and-greet" med dem. Datumet skulle bli någon gång under första veckan i september och för en summa av kanske 500-700 kr skulle man få möta dem, få deras autografer och äta med dem. En unik möjlighet att träffa ett par skådespelare som är kända för att bjuda på både skratt och intressanta erfarenheter. 

 

Var i Sverige det blir vet vi inte i nuläget, men det är alltså skådespelarna själva som hört av sig till Katarina i Star Trek-föreningen TSS, så vi hoppas ju att det blir av! Ni får gärna skriva ert intresse i diskussionen på TSS forum (kräver medlemskap) på Facebooksidan för ex West Coast Trekkers eller här i forat. Inget bindande utan skall bara ses som en möjlighet för arrangörerna att få lite koll. 

 

Själv har undertecknad redaktör redan tecknat sig för intresse - att vara först ut är sällan en dålig idé när det gäller sådant här...

 

[ Till originalnyheten ]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Hade jag varit ett hängivet fan av Enterprise hade jag utan tvekan varit på ett event som detta. Låter som något Admiral Picard borde vara intresserad av, då han älskar Enterprise.

Har ni fått bra respons på TSS forumet?

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

På TSS Forum och Facebook-sida har det kommit ett halvdussin kommentarer. Hade gärna själv träffat dem igen då de är extremt underhållande, men det beror nog också på var det kommer att vara i så fall.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Det är som ni kanske förstod som så att de gjort en blänkare för att se om det finns intresse. Jag hoppas det blir av, men inget är skrivet i sten.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Jag såg detta i ett annat sammanhang, att Sverigebesöket tyvärr blev inställt. Har inte sett att så många kommenterade i något av forumen om att de ville komma, så detta kan ju också ha haft en bidragande orsak.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×