Gå till innehåll

Pjotr'k

Stjärnflottans säkerhetsbyrå (2)
  • Innehållsantal

    6 000
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar vunna

    8

Pjotr'k vann senast 1 Oktober 2023

Pjotr'k hade det mest gillade innehållet!

1 följare

Om Pjotr'k

  • Födelsedag 1972-05-22

Profilinformation

  • Kön
    Man

Senaste besökare till profilen

45 003 profilvisningar

Pjotr'ks prestationer

  1. Amazons svar är ju nedslående. "Vi har inte licens för den i Sverige, och den är därför otillgänglig i ditt territorium", skriver de på väldigt knack svenska (automatiskt översatt?) här nyss till mig. https://www.startrekdb.se/index.php?nyhet=4956 Så här var det fullständiga svaret (med kodfel...): " Hej Peter hoppas allt är bra med dig! Mitt namn är Jasus från Amazon kundtjänst och jag kommer hjälpa dig med ditt ärende! Jag ber verkligen om ursäkt för att du inte kan se de resterande sesong 3 och 4 av serien Star Trek: Lower Decks på Prime Video. Anledningen till att du inte kan se den titeln beror på att vi inte har licens för den i Sverige, och den är därför otillgänglig i ditt territorium. Jag tackar för din förståelse kring detta! Jag förstod att du vill kunna se den titeln, så självklart har jag tagit vidare den informationen och skickat en förfrågan angående detta. Notera att detta handlar om licenser och att din förfrågan kommer att behandlas internt. Du kommer alltså inte att kunna bli notifierad om när ett beslut tagits. Skulle du uppleva några problem eller om du har några funderingar, så är du självklart varmt välkommen att kontakta oss igen, så hjälper vi dig! Jag önskar dig en superfin dag, ta hand om dig nu!"
  2. Välkommen hit, även om diskussionerna inte är särskilt aktiva här! Jag kan tipsa om att det på Facebook finns en grupp som är lite mer aktiva: https://www.facebook.com/groups/409479709913307
  3. Det är lite olika. Någon förening har tidigare använt sig av ett tillfälligt medlemskap som behöver lösas för en aktuell trekdag. Men grunden för alla föreningar är att man måste vara medlem för att få tillträde, detta då föreningen annars bryter mot reglerna om privata visningar. Utan dessa regler skulle föreningarna tyvärr inte kunna genomföra en enda visning. Var bor du någonstans? Idag finns det föreningar i Göteborg, Stockholm och Norrköping.
  4. Helst inte Paramount+. För min del är det Netflix som jag använder just nu så därför vore det bäst med den tjänsten. Men jag tror att det ändå blir Paramount+ då de vill få över alla serier dit allt eftersom.
  5. Imponerande hög ålder. Jag gillade honom i rollen som doktor Galen - övertygande.
  6. Vem är bäst - den var riktigt svår! Jag tycker att de flesta har sin charm. Kirk med sin starka självkänsla, Picard med sitt starka patos, Sisko för att han är så driven, Janeway för hennes starka känsla för sin besättning, Archer för hans oskuldsfullhet samtidigt som han växte med uppdraget, Georgiou för humorn och bestämdheten och Pike för den oerhört starka utstrålningen. Den enda jag inte känner något särskilt för är Rios som känns mer som att han inte bryr sig om särskilt mycket - men även han kanske kan växa som kapten. När jag väger samman allt vill jag nog därför säga Pike - Pike var helt underbar i Discoverys senaste säsong och jag kan knappt bärga mig till dess att Pike-serien kommer, kanske nästa år.
  7. Jag tänker att immaterialrätt i Federationen mer har att göra med att den som har upphovsrätten är den som får "credd" för att de skapat det hela och att detta är en viktig del i ett system där pengar inte är viktigt, men status i form av goda omdömen och gott rykte är viktigare.
  8. Åh, vad tråkigt att höra. Han var oerhört bra i Continues.
  9. O ja, det är kul, även om jag kan tycka att deras interna skämtanden ibland kan bli lite väl mycket - det känns ibland som att det blir lite väl många pressade skratt följt av "Oh my God - that is so funny". Fast de är ju rätt nya på att jobba tillsammans i detta format, så jag förlåter dem.
  10. Jag har lyssnat på de första tre avsnitten och jag har valt som du föreslog att se avsnitten innan jag lyssnar på deras "recap".
  11. Jag förstår inte riktigt vad man gör där. Kostar det att vara medlem och vad kan man göra mer än att flytta på teleskop? Kan du förklara lite mer, så kanske jag själv förstår det roliga med det?
  12. Jag tycker även att det är lite väl dyrt med utropspris på 50 USD för ett hundhalsband. Men för nörden med extra pengar kanske det ändå kan locka.
  13. Alltså, det här med att Picard blev en "synt" var något som jag tänkt på under hela säsongen. Men då var det mer att han egentligen redan var en synt men inte visste om det. Jag har från början upplevt att introt i varje avsnitt visar att han liksom byggs ihop (precis i slutet av introt) och utifrån det har jag tänkt att han är en synt. Jag älskar lösningen med att han fick en syntetisk kropp, men också att det blev ett värdigt farväl till Data. Data är helt klart Brent SPiners bästa Soong-karaktär. Den har ett sådant djup och det här med att han ville dö är ju något som varit en återkommande sak i Datas liv.
  14. Bra sammanfattning. Jag behåller mitt betyg om att den är bland de bättre, men den är absolut inte den bästa. Håller med om att dessa flörtar med tidigare fans självfallet alltid är välkomna för oss "hardcore trekkers", men det är inget som håller för en längre tid och jag har faktiskt lite tröttnat på att det hela tiden skall poppa upp gamla karaktärer. Alltså även jag som då är en "hardcore trekker". Men säsongens slut gör att jag i alla fall ser med tillförsikt på kommande säsong.
  15. Tack för tipset. Jag har uppdaterat!
×
×
  • Skapa nytt...