Gå till innehåll
Jean-Luc Picard

Nya inläggsproblem

Rekommenderade inlägg

När man kollar till forumet ibland så kan bilden:

bf_new.gif

Visas på vissa poster även fasst ingen ny post har har gjorts eller svarats på,

varför är det så, äre nå fel ? När det är så så finns i alla fall knappen:

newpost.gif

Som visar att dom ska vara "olästa" men det är ingen som skrivigt i dom

sedan jag sisst kollat.

Detta är ett återkommande fel, som inte bara hänt en ggn.

Utan ofta.

Nej det är inge fel på min dator för det funkar perfekt

på andra forum...

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Det känner jag inte igen alls, och jag är här flera ggr per dag och kollar. Vilken webbläsare använder du och vilket operativsystem? Jocke kanske kan veta bättre om han får veta dessa uppgifter.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Det känner jag inte igen alls, och jag är här flera ggr per dag och kollar. Vilken webbläsare använder du och vilket operativsystem? Jocke kanske kan veta bättre om han får veta dessa uppgifter.

<{POST_SNAPBACK}>

Ja använder Maxton Browser (MyIE2)

Och kör på Windows XP Sp2

Ja har inga problem med något annat forum vad gäller

detta, och det rör sig om ca 10 st andra forum...

Redigerad av Jean-Luc Picard

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Jag är medveten om detta problem och tyvärr så är det så denna version av forumet fungerar. Om du använder dom interna länkarna i forumet till att navigera så fungerar det, men om du använder bakåt-knappen i din webbläsare så fungerar det inte så bra. Ikonen newpost.gif brukar oftast försvinna, men det är inte alltid ikonen bf_new.gif försvinner.

Dessa 10 andra forum du besöker vilken forummjukvara använder dom (phpBB, vBulletin etc)?

I version 2.1 av IPB så ska detta vara fixat, enligt utvecklaren. Den versionen släpps om 1-2 månader, skulle jag tro, så vi får vänta tills dess.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Ikonen newpost.gif brukar oftast försvinna, men det är inte alltid ikonen bf_new.gif försvinner.

Ja efter att man börjat trixa lite så har ja lärt mig hur man måste göra

för att den större ikonen ska försvinna, man måste återigen gå in på samma

ämne som där man tryckte på den lilla så att den delen typ "uppdateras"

På nå konstigt sätt. Men ja tror ja börjar lära mig hur man ska trixa nu.

Dessa 10 andra forum du besöker vilken forummjukvara använder dom (phpBB, vBulletin etc)?

Ja jo precis, det är ju dom allra vanligaste forumstyperna

I version 2.1 av IPB så ska detta vara fixat, enligt utvecklaren. Den versionen släpps om 1-2 månader, skulle jag tro, så vi får vänta tills dess.

Va bra, bara vänta å se då :)

Eftersom ja fått svar på mina frågor så kan du nu

stänga denna tråd om du vill..

<{POST_SNAPBACK}>

Redigerad av Jocke

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Tack för tipset Jean-Luc Picard  :D

Maxthon webläsare funkar bättre än Avant som var något segare

vad jag tyckte.

<{POST_SNAPBACK}>

Varsegod :)

Jo Maxton är den bästa Webläsare ja haft. Inte ens Firefox kommer

i närheten tycker jag :D

Fasst det är väl en vanesak antar jag :P

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
När man kollar till forumet ibland så kan bilden:

bf_new.gif

Visas på vissa poster även fasst ingen ny post har har gjorts eller svarats på,

varför är det så, äre nå fel ? När det är så så finns i alla fall knappen:

newpost.gif

Som visar att dom ska vara "olästa" men det är ingen som skrivigt i dom

sedan jag sisst kollat.

Detta är ett återkommande fel, som inte bara hänt en ggn.

Utan ofta.

Nej det är inge fel på min dator för det funkar perfekt

på andra forum...

Det verkar som att detta fungerar mycket bättre i v2.1 :)

Om ni nu råkar ut för några problem så föreslår jag att ni rensar eran cache, ta bort alla cookies som hör till forumet (om ni vill så kan ni testa att klicka på "Radera cookies satta av detta forum") och klickar på "Markera alla inlägg som lästa". Efter det så ska allt fungera (hoppas jag).

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

När man kollar till forumet ibland så kan bilden:

bf_new.gif

Visas på vissa poster även fasst ingen ny post har har gjorts eller svarats på,

varför är det så, äre nå fel ? När det är så så finns i alla fall knappen:

newpost.gif

Som visar att dom ska vara "olästa" men det är ingen som skrivigt i dom

sedan jag sisst kollat.

Detta är ett återkommande fel, som inte bara hänt en ggn.

Utan ofta.

Nej det är inge fel på min dator för det funkar perfekt

på andra forum...

Det verkar som att detta fungerar mycket bättre i v2.1 :)

Om ni nu råkar ut för några problem så föreslår jag att ni rensar eran cache, ta bort alla cookies som hör till forumet (om ni vill så kan ni testa att klicka på "Radera cookies satta av detta forum") och klickar på "Markera alla inlägg som lästa". Efter det så ska allt fungera (hoppas jag).

Det verkar som ett "problem" som man får leva med. Ett tips kan vara att hålla reda på ungefär när man varit inne sist och sedan kolla om senaste inlägg i detta forum är gjort senare än så. Är det gjort senare så finns det nya inlägg att läsa där. J.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Det verkar som ett "problem" som man får leva med. Ett tips kan vara att hålla reda på ungefär när man varit inne sist och sedan kolla om senaste inlägg i detta forum är gjort senare än så. Är det gjort senare så finns det nya inlägg att läsa där. J.

Jag tycker faktiskt att det fungerar riktigt bra nu och ser det inte som ett problem.

Nu när man har läst dom nya inläggen och navigerar med framåt och bakåtknapparna i webbläsaren så markers ämnena som lästa, efter en uppdatering, detta fungerade inte tidigare. Ibland så kunde ämnen vara markerade som olästa även om man enbart använda navigeringslänkarna i forumet och ämnen som man hade läst kunde fortfarande vara markerade som olästa om man besökte forumet dagen efter, detta händer inte nu heller.

Nu vet jag inte hur det fungerar om man loggar in och ut ofta eller besöker forumet från olika datorer, då jag är inloggad hela tiden och i stort sett enbart använder forumet från datorn här hemma. Är det detta som är problemet?

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

×