Jump to content

Scotts och eventuellt Sulus roller är tillsatta


Nyhet
 Share

Recommended Posts

Glöm James McAvoy - Simon Pegg, mer känd från komediserier, som Benji Dunn i Mission Impossible III samt från ett avsnitt av Doctor Who (The Long Game), blir Montgomery Scott i den nya filmen som beräknas komma ut vid årsskiftet 2008/2009. Ett intressant val, särskilt då han i den senaste Mission Impossible III hade en Scotty-liknande roll. Han är 37 år, vilket inte verkar ha varit ett hinder för den unga rollen. Läs mer på trekmovie.com och titta gärna på en parodi där han visar sin skottiska sida.

Flera källor säger nu också att den koreanskfödda skådespelaren John Cho (American Pie, etc) får rollen som Hikaru Sulu. Även han är äldre än rollen kräver (35 år), men han brukar ta sig an roller på ett bra sätt som är många år yngre än han själv är. Läs även om detta på trekmovie.com.

Källa

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Simon Pegg är en bra och rolig skådespelare och han kanske fungerar bra i nya filmen. Frågan är bara varför dom nu på senare tid går från att ta relativt okända skådespelare till mer kända. Tror fortfarande att filmen blir bättre om den inte är fylld med kända skådepspelare. Sedan är ju inte Pegg speciellt lik en ung Scotty om man ska gå efter det man sett av honom tidigare, men det kanske man kan fixa till när det blir inspelningsdags.

Link to comment
Share on other sites

Varken han eller Pegg är ju inte speciellt lika sina förlagor. Man kan ju iofs inte begära att dom ska vara 100% lika originalet för det känns omöjligt men dom måste ju iaf ha vissa drag åt den dom ska spela. I det här fallet ska det bli intressant att se hur dom gör, dom har lite att jobba på både med Cho och Pegg.

Link to comment
Share on other sites

Mm kan dom inte använda lite träspackel och slipa o putsa o ta tillbaka data i en nästkommande film också! :D

Brent, Sirtis och Frakes blev ju f.ö intervjade på ett konvent för inte länga sedan och sa, kanske mest på skoj men nog fanns där lite allvar, att dom var available för en film.

ja det skulle se kul ut om dom gick runt med sopskyffel i rymden (?!) och samlade ihop Data och sen fick Geordi sitta och limma ihop honom. då hade det varit fritt fram och göra en ny film. annars skulle man ju kunna göra en film om USS Titan med Riker som kapten. fast då hade väldigt mycket behövts göras i dator eftersom Titan är skeppet med störst antal icke-humanoida besättningsmedlemmar, det kan ju bli svårt att lösa med mask och smink :lol:

Edited by NX-01
Link to comment
Share on other sites

Guest susdan74

Spännande val av skådespelare. Det kan bli riktigt bra, speciellt med Simon Pegg för han är en skicklig skådespelare.

Edited by susdan74
Link to comment
Share on other sites

Så vitt jag vet så är alla i originalbesättningen klara men Pike återstår om dom nu tänkt ta med honom. Du hittar den här presentationen via startrek.com. Klickar du på varje skådespelare så finns det ännu mera information att läsa så jag tolkar det som att han är bekräftad som Sulu.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...