Jump to content
Sign in to follow this  
Nyhet

Interaktion i Star Trek Online

Recommended Posts

Den ansvarige på Cryptic Studios för Star Trek Online, Jack Emmert, har i en intervju med Associated Press avslöjat ytterligare detaljer om spelet, som väntas komma ut under 2009. Spelet fokuserar på utforskning och vetenskapliga upptäckter och du har som användare möjlighet att skapa din karaktär grundad på befintliga arter i Star Trek-universat, eller genom att skapa helt nya arter. Det kan eventuellt finnas ett rymdskepp vid namn USS Enterprise, men det är med största sannolikhet inte detsamma, då spelet utspelar sig runt år 2400. Även om det kan finnas möjlighet att interagera med karaktärer kända från TV-serierna, så är de flesta troligen ur tjänst vid det här laget, eller i andra funktioner.

Inga revolutionerande nyheter, men visst vore det spännande att sätta sig ner med en Root Beer och prata med exempelvis Nog? Eller att avancera i grad så att vi med tiden skall ta befäl över ett rymdskepp?

Källa

[ Till originalnyheten ]

Share this post


Link to post
Share on other sites

såg den nya trailern nyss och det verkade faktiskt rätt intressant och dessutom såg det snyggt ut nu också. läste på officiella hemsidan att spelet kommer att ha en månadskostnad, hoppas det blir billigt bara.

Share this post


Link to post
Share on other sites
..... Det kan eventuellt finnas ett rymdskepp vid namn USS Enterprise, men det är med största sannolikhet inte detsamma, då spelet utspelar sig runt år 2400

nu fattar jag inte , USS Enterprise NCC-1701-E är ju runt år 2374-???? så varför kan det inte vara samma skepp ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

för att 26 år är en ganska lång tid och med tanke på all trubbel de får i ST så borde Enterprise bli lite slitet. och sen kanske utvecklargänget ville göra nåt eget, men vem vet, det kanske är ENT-E de har gjort som en tribute.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...