Jump to content

Star Trek XI - 98 dagar kvar


Nyhet
 Share

Recommended Posts

star_trek_xi_superliten.jpg

  • Whoopi Goldberg kan knappt bärga sig i väntan på den nya filmen. Hon älskar allt som har J J Abrams namn på det. Samtidigt hoppas hon att rollkaraktären Guinan skall få en renässans i någon av de kommande filmerna (Guinan är ju lika gammal som Q, så även om en kommande film vore en prequel i det extrema så borde hon ä'ndå kunna passa in...) och hoppas kunna övertyga Abrams om detta. (+)
  • De nya Star Trek-figurerna (alltså i leksaksform) är mycket intressanta. Innan har vi berättat om Barbie, men självfallet blir det fler försäljningsmöjligheter för CBS/Paramount och deras samarbetspartners. Se bilden här på dockorna som säljs från 19 april. Fler bilder hittar ni i albumet. (+)
  • Wil Wheaton var som Star Trek-fan inte överförtjust i Star Trek-trailern, då han menade att det kändes som en science fiction-action-film med Star Trek-kostymer klistrade på. Men han är försiktigt optimistisk och skall definitivt se filmen oavsett. Han berättar vidare att män som honom redan är lvertygade om att de skall gå på filmen, men att de som behöver övertygas är deras barn. För att det skall ske måste berättelsen förklaras på ett språk som de förstår - därför menar Wheaton att trailern ändå var det bästa möjliga alternativet. (+)
  • Försäkringsbolaget Esurance har släppt en webbplats om filmen med bilder och videointervjuer med besättning och personer bakom filmen. Se till att sticka dit och kika! (+)
  • Mattel har fått utökade rättigheter att sälja och hantera Star Trek-prylar och en av dessa är UNO-spelet Star Trek (med de äldre skådespelarna på bilder). Utöver detta kommer ett Monopol och olika trivia-spel. Dessutom har CBS sålt rättigheter till smycken, parfymer, hemdekor och annat smått och gott. Vi har långt kvar till ett pengafritt samhälle, men många trekkers och en och annan fereng blir väl glada... (+)

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...