Jump to content

Star Trek XI - 24 dagar kvar


Nyhet

Recommended Posts

star_trek_xi_superliten.jpg

  • "This is not your father´s Star Trek" är titeln på en ny tv-reklam, en mer actionfylld tv-reklam där texten är just "Detta är inte din pappas Star Trek". Riktar sig antagligen till yngre som tycker att Trek är mossigt. (Tack till Julius (Aike) för nyhetstipset)
  • Star Trek får sin USA-premiär redan den 7 maj, enligt ComingSoon.net. Det är ännu inte officiellt utannonserat av Paramount men är i linje med hur de har gjort med tidigare storfilmer de senaste åren.
  • Spock som liten bebis - det är vad vi får se på en bild som Paramount har skickat till Scifiwire.
  • Playmates actionfigurer har fått en egen reklamfilm. Klickar man på länkens playknapp längst ner till vänster på sidan får man se tv-reklamen för de nya actionfigurerna, bryggan och Enterprise som släpps nu i samband med den nya filmen. Går man in på sidan kan man också få fram lite information om varje figur, bland annat att Chekov är 17 år, om man klickar på zoom view. (Tack till Julius (Aike) för nyhetstipset)
  • Flera intervjuer med skådespelarna i Star Trek går att finna på olika webbplatser, nu när filmens majpremiär närmar sig. Läs bland annat om John Cho i Hollywood Today, Chris Pine och Zachary Quinto i Cinefools, Chris Pine på videointervju på About.com och Chris Pine på MTV Movies. Som ni märker är det ett stort fokus på Chris Pine, som spelar James T Kirk i filmen.
  • Modellgalleri med Enterprise erbjuder nu den officiella webbplatsen där man visar upp modeller som konstnärer gjorde för ILM inför filmen. Modellerna skall också ställas ut. (Tack till Julius (Aike) för nyhetstipset)

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

[*]Playmates actionfigurer har fått en egen reklamfilm. Klickar man på länkens playknapp längst ner till vänster på sidan får man se tv-reklamen för de nya actionfigurerna, bryggan och Enterprise som släpps nu i samband med den nya filmen. Går man in på sidan kan man också få fram lite information om varje figur, bland annat att Chekov är 17 år, om man klickar på zoom view. (Tack till Julius (Aike) för nyhetstipset)

Jag hoppas ni kollar på reklamfilmen. Det känns som om det hade varit kul att vara tio år när man ser den. Playmates har tom lyckats skapa en kul leksakstransportör!

Hur går det med den svenska åldersgränsen? J.

I Storbritannien fick den från 12 år. Så jag gissar att det blir från elva år här.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...