Gå till innehåll
Nyhet

Storartad tävling med små priser

Rekommenderade inlägg

Star Trek Databas, i samarbete med Olof Olsson, utlyser härmed en tävling som kommer att pågå i tre veckor. Bland priserna finns en av Titan-böckerna, en avatar, en Star Trek-badge och en Star Trek-pin och kanske blir det fler priser. Det kostar inget att delta utan vi gör det här som en kul grej. Alla får tävla med, även oss som står bakom tävlingen. Hur kan detta vara möjligt? Jo, syftet är att gissa på om vissa saker eller ungefärliga fraser kommer att finnas med i den elfte Star Trek-filmen och eftersom ingen av oss är synska (vad vi vet) så är alla på samma nivå.

Klicka på länken nedan (under "Källa") och sätt igång och tävla. Jo, det förstås - skulle vi upptäcka att någon tävlar som då redan har fått möjlighet att se filmen, vid någon av alla de förhandsvisningar som sker runtom i världen, så kommer det tävlingsbidraget inte att räknas med. Har ni frågor, fråga Pjotr'k här på Star Trek Databas eller Olof Olsson (e-postadress finns på tävlingssidan).

Wow - nu är det tre veckor kvar!

Källa

[ Till originalnyheten ]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Jag hoppas så många som möjligt går in och tävlar - det är inte bara för forumdeltagare utan alla i Sverige får gå in där.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

×
×
  • Skapa nytt...