Jump to content
Sign in to follow this  
Nyhet

Häng med Star Trek-föreningarna på bio den 8 maj

Recommended Posts

%7Boption%7Dhttp://www.startrekdb.se/nyheter/bilder/star_trek_xi_superliten.jpg align=%7Boption%7D De tre svenska Star Trek-föreningarna genomför gemensamma träffar på premiärbiograferna i Stockholm, Göteborg och Malmö den 8 maj. Kanske kommer representanter från föreningarna ha möjligheten att säga något om sin förening inför biovisningen, men om inte annat så uppmanas samtliga medlemmar att komma dit iklädda uniformer, förenings-t-shirts, etc, allt för att göra reklam för den största händelsen i Star Trek sedan den förra filmen. Dessutom träffas ett antal forummedlemmar från Star Trek Databas i Linköping och där räknar vi med att det blir eftersnack på Burger King.

Läs mer i vår aktivitetsdatabas där mer information kommer allt eftersom dagen närmar sig (klicka på ortsnamnet ovan). Räkna med att de som inte vill vara med till andra biovisningen går ut och fikar eller äter efteråt - håll ögonen öppna efter folk med Star Trek-uniformer - det är inte farligt att fråga om man får följa med!

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jag(och en kompis) kommer vara på premiären i Göteborg på Bergakungen så jag får väl hålla utkik efter WCT.

Förresten... det skulle vara kul att träffa lite forummedlemmar någon gång. Vilka andra skall gå på "göteborgspremiären"?

Edited by Mr Trek

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vill bara påpeka att vi inte ska ta ett eftersnack på Burger King, vi ska endast köpa hem mat från Burger King och dra oss vidare till dagas och hans 103 tums projektorduk! :)

Skulle redaktionen kunna ändra på nyheten här samt på databasen angående det jag nämnt ovan?

Share this post


Link to post
Share on other sites

TSS kommer att deltaga på premiären i Malmö där filmen går upp på biografen "Filmstaden Storgatan". Vi kommer att vara på biografen en halvtimme innan för att bland annat göra reklam för vår förening. Inför den andra föreställningen tänker vi gå ut för en kvällsfika eller likande.

Välkomna!

Edited by bjorn98009_91

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...