Jump to content

Häng med Star Trek-föreningarna på bio den 8 maj


Nyhet

Recommended Posts

%7Boption%7Dhttp://www.startrekdb.se/nyheter/bilder/star_trek_xi_superliten.jpg align=%7Boption%7D De tre svenska Star Trek-föreningarna genomför gemensamma träffar på premiärbiograferna i Stockholm, Göteborg och Malmö den 8 maj. Kanske kommer representanter från föreningarna ha möjligheten att säga något om sin förening inför biovisningen, men om inte annat så uppmanas samtliga medlemmar att komma dit iklädda uniformer, förenings-t-shirts, etc, allt för att göra reklam för den största händelsen i Star Trek sedan den förra filmen. Dessutom träffas ett antal forummedlemmar från Star Trek Databas i Linköping och där räknar vi med att det blir eftersnack på Burger King.

Läs mer i vår aktivitetsdatabas där mer information kommer allt eftersom dagen närmar sig (klicka på ortsnamnet ovan). Räkna med att de som inte vill vara med till andra biovisningen går ut och fikar eller äter efteråt - håll ögonen öppna efter folk med Star Trek-uniformer - det är inte farligt att fråga om man får följa med!

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet
Link to comment
Share on other sites

Jag(och en kompis) kommer vara på premiären i Göteborg på Bergakungen så jag får väl hålla utkik efter WCT.

Förresten... det skulle vara kul att träffa lite forummedlemmar någon gång. Vilka andra skall gå på "göteborgspremiären"?

Edited by Mr Trek
Link to comment
Share on other sites

TSS kommer att deltaga på premiären i Malmö där filmen går upp på biografen "Filmstaden Storgatan". Vi kommer att vara på biografen en halvtimme innan för att bland annat göra reklam för vår förening. Inför den andra föreställningen tänker vi gå ut för en kvällsfika eller likande.

Välkomna!

Edited by bjorn98009_91
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...