Jump to content
Sign in to follow this  
Nyhet

Simon Pegg: 18 månader till nästa film

Recommended Posts

Simon Pegg berättar för Breaking News att den tolfte Star Trek-filmen troligen står för inspelning vid denna tid om ett år. Han menar också att det inte alltför otroligt att filmen skulle komma till biografer runt årsskiftet 2010/2011, alltså om 18 månader.

Vidare i intervjun gör han klart att han inte tänker flytta till USA, då hans familj och vänner bor i norra London. Även om det finns en bra miljö med en brittisk gruppering i Hollywood är det ändå inget som går upp mot London.

Roberto Orci & Alex Kurtzman berättar samtidigt för Collider att studion vill att den nya filmen skall komma ut så snart som möjligt, men att det ännu inte är klart om JJ Abrams får förtroendet en gång till. Med den kassasuccé som den senaste filmen var så är svaret dock ganska givet.

Källa

[ Till originalnyheten ]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Med tanke på alla specialeffekter har jag svårt att tro att man skulle klara av efterarbetet på bara sex månader. Snarare kan jag tänka mig filmning om ett år och biopremiär 18 månader efter det. Vilket torde bli 2012. Men man vet aldrig. J.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...