Jump to content

Avsnitten från och med "The Expanse"


Mr Trek

Recommended Posts

Jag och en "trekvän" (och delar av båda familjer) ska ha en ST kväll på onsdag och vi vet inte riktigt vad vi ska visa, en fundering jag har är Enterprise och i sådana fall från och med avsnittet "The Expanse 2.26", jag vet lite om vad som kommer att hända och jag tänkte fråga om hur bra avsnitten är (och i sådana fall visar vi nog så långt vi hinner efter det andra vi planerat)?

Edited by Mr Trek
Link to comment
Share on other sites

Nu har vi sett "The Expanse" och "The Xindi", synd att vi inte hann mer (småbarn skulle lägga sig, nästa gång blir det hos mig så vi lär hinna med mer :) ). Avsnitten var riktigt spännande och man vill verkligen se mer, det var actiontypen av avsnitt vilket inte gör något lite då och d?? :) . Jag hoppas bara att det inte blir det enda i säsongen...

Vi planerar redan en till ST-kväll :D

Link to comment
Share on other sites

Hela den tredje säsongen av Enterprise är utmärkt enligt mig. Nu var det rätt länge sedan jag såg det (var det 2004 eller något sådant det gick?), men jag minns det fortfarande som något av det bästa i Trek-väg. Jag vet inte om jag fortfarande skulle tycka så, men när det begav sig så var det verkligen veckans höjdpunkt :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Ganska gammal tråd men jag har nyligen sett säsong 3-4 av Enterprise.

Xindi konflikten var intressant och rolig att följa, imo är serier som bäst när det är en långgående story. DS9 hade Dominion-kriget.

Det ända jag inte riktigt gillade var avslutning en av hela Xindi-arken, kändes riktigt onödigt att åka tillbaka i tiden.

Både storm front 1 och 2 var rätt intressanta avsnitt att se men det var inte riktigt så här jag ville Xindi-konflikten skulle sluta.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...