Jump to content

Treff den 5 september i Göteborgs centrum


Nyhet

Recommended Posts

Som vi tidigare rapporterat kommer WCTs treffar att vara på Biograf Roy, på Avenyn i Göteborg, med början i höst. Det är en mindre, men gemytligare och närmare biograf än tidigare och kommer troligen sitta som hand i handsken för den Göteborgsbaserade föreningen. Den 5 september är det dags för den första treffen och avsnitten som då visas är ett dundrande val med diverse olika avsnitt med spännande rymdstridsscener i. Vi ser Star Trek-karaktärerna kämpa mot övernaturliga motståndare, såväl som klingoner, borger och många fler. Läs mer i vår aktivitetsdatabas.

West Coast Trekkers träffas varannan månad för större visningar. Den grundades i december 1996 och lagom till den 50:e Göteborgsvisningen i slutet av detta år fyller de alltså 13 år. Man måste vara medlem i föreningen eller i någon av systerföreningerna Trekkers i södra Sverige/Stockholm Trekkers för att gå med på treffarna och inträdet är 140 kronor (70 kronor om man har en kostym).

Källa

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet
Link to comment
Share on other sites

Skit också!! Det verkar som att det inte är tänkt att jag ska gå på dessa treffar, första gången i år kunde jag inte av någon anledning jag inte kommer ihåg, andra gången kunde jag inte för att jag hade golftävling och nu är det golftävling igen... :(

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...