Gå till innehåll
Mr_Data

Spartacus: Blood and Sand

Rekommenderade inlägg

Hej!

Ngn som sett tv-serien Spartacus: Blood and Sand? Jag var skeptisk i början och tyckte den påminde om en dålig efterapning av 300. Slow motion och blodeffekter + naket... Jahapp ja tänkte jag, men efter ett par avsnitt så fastnade jag. Älskade tv-serien Rome så jag hade lite förväntningar. Efter 3 avsnitt så började karaktärerna växa och jag fastnade för serien.

Följer varje avsnitt nu med spänning trots den dåliga starten...

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Det var inget för mig... Älskade Rome och har nog sett majoriteten av alla filmer som har med antiken att göra men Spartacus Blood and Sand orkade jag inte följa. Jag tyckte också att det var för mycket 300 effekter och naket. Inte för att jag har några problem med naket men det kändes mest överdrivet överdrivet. Gudarna ska veta att det var enheldel i Rome också men det passade in på ett helt annat sätt.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Rome har ett mer historisk och dramatiskt fokus medans Spartacus: Blood and Sand är mer actionorienterad. Själv så gillar jag både serierna även om jag kan hålla med om att det går till överdrift med blod och naket i Spartacus: Blood and Sand. Det hjälper inte heller att datoreffekterna lämnar en del att önska. Men ser man till alla intriger i handlingen och karaktärer samt skådespelarna som gestaltar dom så är det riktigt bra och intressant.

Redigerad av dystopi

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Underhållande men en betoning på action.....eller rättare sagt fantasy-action tex en romersk soldat skulle aldrig försöka hugga med sitt svärd över huvudet när det är ett utpräglat stick vapen.

Men annars är det som man förväntar sig mycket action, mycket våld, mycket naket, mycket blod och en dos falskspel och intriger.

Redigerad av rehnvall

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Var med i konversationen

Du kan skriva ett inlägg nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att skriva inlägg med ditt konto.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Inklistrad som formaterad text.   Klistra in som klartext istället

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Skapa nytt...