Jump to content
Sign in to follow this  
Mr_Data

Spartacus: Blood and Sand

Recommended Posts

Hej!

Ngn som sett tv-serien Spartacus: Blood and Sand? Jag var skeptisk i början och tyckte den påminde om en dålig efterapning av 300. Slow motion och blodeffekter + naket... Jahapp ja tänkte jag, men efter ett par avsnitt så fastnade jag. Älskade tv-serien Rome så jag hade lite förväntningar. Efter 3 avsnitt så började karaktärerna växa och jag fastnade för serien.

Följer varje avsnitt nu med spänning trots den dåliga starten...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det var inget för mig... Älskade Rome och har nog sett majoriteten av alla filmer som har med antiken att göra men Spartacus Blood and Sand orkade jag inte följa. Jag tyckte också att det var för mycket 300 effekter och naket. Inte för att jag har några problem med naket men det kändes mest överdrivet överdrivet. Gudarna ska veta att det var enheldel i Rome också men det passade in på ett helt annat sätt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rome har ett mer historisk och dramatiskt fokus medans Spartacus: Blood and Sand är mer actionorienterad. Själv så gillar jag både serierna även om jag kan hålla med om att det går till överdrift med blod och naket i Spartacus: Blood and Sand. Det hjälper inte heller att datoreffekterna lämnar en del att önska. Men ser man till alla intriger i handlingen och karaktärer samt skådespelarna som gestaltar dom så är det riktigt bra och intressant.

Edited by dystopi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Underhållande men en betoning på action.....eller rättare sagt fantasy-action tex en romersk soldat skulle aldrig försöka hugga med sitt svärd över huvudet när det är ett utpräglat stick vapen.

Men annars är det som man förväntar sig mycket action, mycket våld, mycket naket, mycket blod och en dos falskspel och intriger.

Edited by rehnvall

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...