Jump to content

Shatner: "Jag ser inte hur det vore möjligt för mig att vara med i nästa film"


Nyhet

Recommended Posts

Mja kanske inte men jag tror att ett uppdykande av någon från "gamlare" star trek kan också rädda nya filmen för många trekkers. Jag tyckte inte så mycket efter att ha fått fundera på senaste filmen ett par månader efter att ha sett den, att den var en riktig star trek-film. Det som räddade filmen från att ej vara helt utan trekkighet var Nimoy. Jag tycker att det var en jättebra sci fi film..men trekkigheten är mycket urvattnad och kommer enligt mej troligtvis att fortsätta att vara så. :huh:

Link to comment
Share on other sites

Mja kanske inte men jag tror att ett uppdykande av någon från "gamlare" star trek kan också rädda nya filmen för många trekkers.

Det är lite det jag vill mena. Om man behöver sätta in en gammal Star Trek "hjälte" för att rädda filmen, så ifrågasätter jag om filmen bör g??ras över huvud taget.

Sen håller jag med Mr Trek. Om nu ST ska ha en nystart och börja om, så bör det göra det på egna ben. Klarar den inte av det så är omstarten av ST ingen bra ide. Man har redan återanvänt de gammla karaktärerna, omänn med nya skådespelare. Ska man nu fortsätta att också återanvända gammla slådespelare så tycker jag det käns som att skaparna inte har något förtroende för att ST kan överleva. Man har ju i och med förra filmen indirect sagt att ST inte längre kan klara sig, utan måste mjölka på TOS.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...