Jump to content
Sign in to follow this  
Nyhet

Så här ville Bryan Singer att Star Trek skulle fortsätta

Recommended Posts

BildX-menregissören och trekfantasten Bryan Singer ville skapa en ny Star Trek-serie för några år sedan. CBS sa nej, men nu kan vi avslöja vad Singer hade för planer för Star Trek-världen.

Enligt Aintitcool.com skulle serien utspela sig bortom 2900-talet och fortsätta i den klassiska tidslinjen. Vilket i och för sig inte var så konstigt, eftersom utkastet till serien skrevs före JJ Abrams omstart och nya tidslinje i Star Trek (2009). I serien skulle klingonerna vara mindre krigiska och mer politiska. En annan förändring var att romulanerna och vulcans skulle ha återförenats.

Dessutom skulle Federationen ha vuxit så mycket i Vintergatan att det skulle ta år att sända meddelanden till gränsen från Stjärnflottans huvudkontor på jorden. Skepp som sänds till dessa regioner av rymden är därför nästan helt ensamma och måste möta och lösa de hinder de ställs inför på egen hand. Det var ett sådant skepp som serien skulle handla om, skriver Aintitcool.com. Däremot avslöjar sidan inget om vilka huvudfigurerna skulle ha varit i serien.

Vad tycker ni: låter det som en bra eller dålig idé?

Källa

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tycker också det låter som en ok idé -- lite svårt att veta hur det skulle fungera när man inte känner till huvudfiguerna i serien. Det låter dock ganska likt för hur TNG var tänkt från början med skepp på frivilliga uppdrag långt ut i universum snarare än Voyager.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det tycker jag låter som en intressant idé. Även om jag tror att kommunikation hade utvecklats såpass mycket att skeppen inte hade blivit utan det.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det låter som en intresant ide. Den följer det sanna klassiska Star Trek konceptet om ett skepp som är "relativt" ensamt ute i rymden.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sen stod det också på trekmovie att Federationens ideal håller på att försvinna och att det krävs nya utmaningar för att utmana idealen.

Jag tycker att serien hade varit rätt bra. Sen tar det väldigt lång tid att skicka ett meddelande. Tänk er borgerna i ENT: Regeneration, tog dem väldigt många år att skicka ett meddelande till Delta quadrant.

För ett federation skepp i framtiden tar ett år för att skicka ett meddelande, kallar jag teknologiskt framsteg ;-).

Klingons har väl fattat efter sådär 700 år att krig är inte bara enda lösningen, samt att de har inga direkta fiender längre.

Kan mycket väl tänka mig, cardassia, romulans, klingons osv sitter som medlemmar i Federationen.

Edited by Schwozh

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...