Jump to content

Nytt premiärdatum för nästa Star Trek-film avslöjat


Nyhet
 Share

Recommended Posts

Den 17 maj 2013 är ett det nya datumet alla trekkers ska anteckna i sin almanacka. För då har Star Trek 12 premiär, skriver Deadline. Dessutom glöm inte att ta med 3d-glasögonen, eftersom filmen ska filmas i 3d.

Sajten Trekmovie.com, som var den inofficiella hemsidan för nyheter om den förra filmen, har bekräftat uppgifterna. Orsaken till att Paramount väljer att släppa tolvan i 3d är att bolaget tror att det kommer innebära att fler utanför USA går och ser filmen. Star Trek-filmerna har alltid gått bättre på hemmamarknaden än i Europa och övriga världen, så bolaget anser det därför vara extra viktigt att locka fler icke-amerikaner. Det kommer dock också att släppas en 2d-version, så de som ogillar 3d kan välja bort det.

Trekmovie.com avslöjar också att Paramount inte är ensamma att finansiera filmen. Bolaget kommer att samarbeta med Skydance Productions denna gången.

Tillägg 28 nov: Box Office Mojo har satt datumet till den 5 maj 2013. (+)

Källa

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet
Link to comment
Share on other sites

Ja, det blir säkerligen inte förrän tidigast 2014. Och det är även det mycket osannolikt. Men någon gång 2015-2020 kanske inte är omöjligt för en ny serie.

On topic: Vi svenskar kan nog glädja oss med att det är troligt att vi även får samma premiärdatum och inte behöver vänta, vilket hade blivt fallet om den hade haft premiär nästa sommar som det var planerat förut.

Edited by Aike
Link to comment
Share on other sites

Ser den antagligen i 2D; tycker aldrig att 3D-filmer blir tillräckligt skarpa.

Hoppas bara att 3D:n inte påverkar scenografin alltför mycket; finns ju alltid en risk att de sitter på storyboardmöten och säger "...and then Spock throws a fireball at Kirk and Kirk does a barrel roll in bullet time; that'll look GREAT in 3D!"

Anyhow, blir spännande! C'mon, Federation vs. Klingons :)

Link to comment
Share on other sites

Tyvärr är svenska biografer efter när det gäller 3D-teknologi. På de moderna, amerikanska 3D biograferna är bilden knivskarp och klar. De svenska biograferna har dålig teknologi och det gör att bilden blir mörkare än vad som är tänkt samt något suddig.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...