Jump to content

Nichelle Nichols & Michael Dorn @ Collectormania 18 Milton Keynes 1-3 juni


The Holy Three
 Share

Recommended Posts

Nästa års Collectormania, som hålls i Milton Keynes den 1-3 juni, har officiellt fått två nya Star Trek gäster. Nichelle Nichols (Uhura) och Michael Dorn (Worf) är det denna gång.

nichelle-nichols-star-trek-uhura1.jpg

lt-comdr-worf.jpg

Jag ska självfallet dit och får hålla tummarna extra hårt i hopp om att Nichelle inte ställer in sitt framträdande. Får jag äran att träffa Nichelle Nichols innebär det att jag endast har George Takei kvar att träffa av dom kvarlevande skådespelarna i Originalserien.

Mässans officiella hemsida finner ni här: http://www.collector...m/miltonkeynes/

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Fick hem min photoshoot biljett häromveckan. Blev mäkta nöjd med vilket biljettnummer jag fick:

1z5hgsy.jpg

Flyg och hotell är bokat nu, gick på strax under 1500 kr för tur & retur samt en övernattning på Travelodge hotell. Det enda jag fortfarande behöver göra är att köpa ett fint ex av Nichelle Nichols biografi samt två foton för henne att signera.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Jag funderar fortfarande på att åka. Har faktiskt råd med båda två då jag sedan ett x antal år tillbaka har sparat undan pengar just för resor av den här digniteten.

Superman Returns fungerade inte alls som film för mig och inte heller Brandon Rouths insats. Han har dock gjort en del andra bra roller, som i t.ex. Chuck, Dylan Dog: Dead of Night och Zack and Miri Make a Porno.

Link to comment
Share on other sites

Tack. Jo, jag har alltid sparat pengar sedan jag började att jobba direkt efter gymnasiet och efter att ha fått till en lägenhet som jag är mer än nöjd med och optimerar den successivt, så har jag nu mer pengar över till resor, det andra stora intresset i livet. Och just den här typer av resor känns som en vettig investering, sett till mer än alla omkostnader. Ett minne för livet helt enkelt.

Edited by AlmostHuman
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Nu har även min bok, som Nichelle Nichols ska få signera, anlänt samt även t-shirten jag beställt till mässan. Blev den här:

CBS568-AT-2T.jpg

Tyvärr har jag inte hittat något foto på henne från TOS i bra kvalité att köpa till mässan, så jag får för första gången förlita mig på att dom har en bild jag kommer gilla där hon signerar, eller vid ett av dom där fotoförsäljarstånden. Ett foto på henne från filmeran är dock köpt, blev följande:

254155.jpg

Bara 18 dagar kvar nu :)

Link to comment
Share on other sites

Ett Star Trek talk med Suzie Plakson, Nichelle Nichols, Michael Dorn och John Schuck på lördagen började säljas idag för endast 10 pund. Problemet är bara att deras onlineaffär inte tar emot orders för oss utanför UK, medan den stänger för folk i UK imorgon (fredag.) Riktigt dåligt planerat, är bara 200 biljetter tillgängliga för varje talk dessutom, så har jag inte en väldans tur och lyckas köpa en biljett till detta när man anländer till Milton Keynes på fredags eftermiddagen, kommer jag missa detta :(

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...