Jump to content

Del Toro kommer inte vara med i nästa film


Nyhet
 Share

Recommended Posts

Benicio Del Toro var tänkt för en stor roll i Star Trek 12. Men Paramount och Del Toro kom aldrig överens om hans ekonomiska kompensation och förhandlingarna strandade därför förra onsdagen, skriver Nymag.com.

Således behöver JJ Abrams snabbt hitta en ny skådespelare eftersom inspelningarna startar i mitten av januari. Vilken roll Del Toro skulle ha haft är osäkert, men många rykten hävdade att de var det rollen som filmens skurk.

Källa

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

För att få vara med i något som har Star Trek i titeln tycker man att skådespelare skulle kunna tänkta sig att sänka sinna löneanspråk. Men kanske Del Toro inte var något fan av ST. I så fall kanske det var bra att han inte fick rollen. Skådespelare i ST tycker jag bör ha en förståelse för konceptet, och intresse i den världen. Det är inte bara en film att spela i. Ska det göras rätt ska man ta hänsyn till hela Star Treks historia, för att verkligen lyckas göra en bra rollprestation som passar i ST.

Edited by Unkas
Link to comment
Share on other sites

Varför ska dom göra det? Star Trek har varit oerhört lönsamt för Paramount, och då ska även skådespelarna ha en stor del av kakan. Filmen kommer dessutom att ha en budget på 100-200 miljoner dollar. Så det är en blockbuster som har mycket pengar att fördela.

Så att den kanske största rollen utanför Enterprise-besättningen inte skulle vara välbetald ser jag som mycket konstigt. Men kanske Del Toro var girig och ville ha för mycket. Vem vet.

Link to comment
Share on other sites

Med tanke på att Will Smith hade följande krav för att ställa upp i ID4 2:

- $50 miljoner

- hans fru och barn skulle ha roller i filmen

Så vissa skådespelare har inte rimliga krav. Man kanske skulle kunna höja lönen för andra än bara skådespelare i stället som t ex sömmerskor, byggare, FXarbetare osv.

Link to comment
Share on other sites

Will Smith är väl en av få som kan kräva något sådant. Nästan alla hans filmer är succéer. Han och Johnny Depp är de största affischnamnen i dag Hollywood har. Bägge funkar både i USA och Europa lika bra, något som många andra kända Hollywoodskådisar inte gör.

Sedan att han kan ställa stora krav vid just den filmen är också ok. ID4 2 kommer bli en av de mest omtalade filmerna om och när den släpps på grund av att ettan var en av 90-talets mest populära filmer. Att andra inblandade inom film gör ett fantastiskt jobb kanske ska belönas mer. Men jag vet inte om dessa grupper egentligen är särskilt underbetalda. Det finns dessutom fler inom dessa yrkeskategorier som kan göra ett bra jobb än kända publikdragande skådisar. ID4 behöver just Smith för kännas som en riktig uppföljare. I princip alla andra är utbytbara vare sig de jobbar bakom eller framför kameran.

Link to comment
Share on other sites

Det är få skådespelare som är idealister och jag antar väl att alla som är med på hollywood nivå gör det för att tjäna så mycket som möjligt alternativt sin kariär en positiv boost så att de kan tjäna i framtiden. Undantaget är väl om de har egna drömprojekt som de vill vara med i bara för att det betyder så mycket för dem. J.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...