Jump to content
Sign in to follow this  
Nyhet

Benedict Cumberbatch spelar skurken i Star Trek 12

Recommended Posts

Benedict Cumberbatch ska spela skurken i nästa Star Trek-film, skriver Trekmovie.com. Cumberbatchs rollfigur är dock inte känd.

Allt tyder emellertid på att det var samma roll som Benicio Del Toro var aktuell för. Liksom Edgar Ramirez. En källa säger till Trekmovie att Cumberbatch audition fick "dem att tappa hakan".

Benedict Cumberbatch är från Storbritannien och är kanske mest känd som huvudrollsinnehavaren i BBC-serien Sherlock. Han har även spelat fysikern Stephen Hawking i en biografisk tv-film om denne. Nu är han aktuell i filmerna Tinker, Tailor, Soldier, Spy och Stephen Spielbergs War Horse. Han gör också rösten åt draken Smaug i de kommande filmerna om Bilbo.

Källa

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet

Share this post


Link to post
Share on other sites

Betyder detta att Khan inte ska vara med? Jag kan inte se honom alls spela Khan. Del Toro kanske, men absolut inte Cumberbatch. Jag har till och med svårt att se honom som en klingon.

Fast det är klart jag har aldrig sett den här skådisen i något förrän det korta klippet ovan. Så han kanske kan överraska? Någon som vet mer om honom?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jo, det skulle han nog :D Det är väl antingen det han ska ha på sig också, eftersom han inte är en jättekänd skådis. Däremot verkar han vara väldigt uppskattad enligt kommentarerna på Trekmovie.com.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Han spelar också the Necromancer i de kommande Bilbo filmerna. Annars vet jag inte så mycket om honom, mer än att jag verkligen gillade honom som Sherlock Holmes i BBC's Sherlock. Jag ser verkligen fram emot säsong två.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...