Jump to content
Sign in to follow this  
Nyhet

Suecica Astrum Erratus Praemium 2012: Thomas Dahl

Recommended Posts

BildThomas Dahl har utsetts till årets Suecica Astrum Erratus Premium-pristagare för att han oförtröttligt och med stor energi arbetat på att öka intresset inom Sverige för science fiction och för fanfilmen som ett koncept att kanalisera den kunskap och det engagemang som finns hos trekkers och warsies som oss själva. Thomas Dahl har tidigare varit nominerad flera gånger och är även den grafiska formgivaren av prisplaketten.

Övriga toppnominerade till priset var Nene Ormes (Fantasy- och SF-författare) på SF-bokhandeln i Malmö, Jan Kvisaar (ordförande i TSS) och SF-Bokhandeln i stort (för fjärde året i rad). Även SVT:s science fiction-TV-serie Äkta människor, Jesper Isberg (arrangör av SF-mässor) och Swecon (årlig SF/Fantasy-kongress) var nominerade till priset.

Källa

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jag tror iof att antal visningar kan vara missvisande. Många fler lär söka på "Stewart" på nätet än vårt SAEP-pris. Jag föreställer mig att många mer eller mindre av misstag hamnar under den här forumnyheten. Jag var med om något liknande någon gång förut (om det nu är som jag misstänker), när en nyhet hade oproportionerligt många besökare (fick flera hundra inom några dagar) men inte hade ett enda svar. Då innehöll rubriken också ett populärt sökord (kommer inte ihåg vilket dock).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...