Gå till innehåll
Nyhet

Suecica Astrum Erratus Praemium 2012: Thomas Dahl

Rekommenderade inlägg

BildThomas Dahl har utsetts till årets Suecica Astrum Erratus Premium-pristagare för att han oförtröttligt och med stor energi arbetat på att öka intresset inom Sverige för science fiction och för fanfilmen som ett koncept att kanalisera den kunskap och det engagemang som finns hos trekkers och warsies som oss själva. Thomas Dahl har tidigare varit nominerad flera gånger och är även den grafiska formgivaren av prisplaketten.

Övriga toppnominerade till priset var Nene Ormes (Fantasy- och SF-författare) på SF-bokhandeln i Malmö, Jan Kvisaar (ordförande i TSS) och SF-Bokhandeln i stort (för fjärde året i rad). Även SVT:s science fiction-TV-serie Äkta människor, Jesper Isberg (arrangör av SF-mässor) och Swecon (årlig SF/Fantasy-kongress) var nominerade till priset.

Källa

[ Till originalnyheten ]

Redigerad av Nyhet

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Jag tror iof att antal visningar kan vara missvisande. Många fler lär söka på "Stewart" på nätet än vårt SAEP-pris. Jag föreställer mig att många mer eller mindre av misstag hamnar under den här forumnyheten. Jag var med om något liknande någon gång förut (om det nu är som jag misstänker), när en nyhet hade oproportionerligt många besökare (fick flera hundra inom några dagar) men inte hade ett enda svar. Då innehöll rubriken också ett populärt sökord (kommer inte ihåg vilket dock).

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×