Jump to content

Star Trek-appen nu tillgänglig i Sverige


Nyhet

Recommended Posts

För två veckor sedan kunde Star Trek Databas rapportera att den officiella Star Trek Into Darkness-appen hade släppts, men ännu inte var tillgänglig i Sverige. Nu kan vi rapportera att appen sedan dess blivit tillgänglig både till iPhone (iTunes-länk) och till Android-mobiler (Google Play-länk).

 

Med den här appen kan du uppfylla en rad olika uppdrag för att låsa upp bilder och filmklipp ur den kommande filmen. Somliga av uppdragen är rätt svåra att avklara på den här sidan Atlanten (såsom att "checka in" på den plats där Stjärnflottans akademi en dag kommer att ligga), medan andra kan utföras av vem som helst med en fungerande internetuppkoppling.

 

Utöver detta kan man en gång om dagen anmäla sig till ett lotteri där det utlovade priset är en VIP-resa för två till USA-premiären av Star Trek Into Darkness. Det görs aldrig tiktigt tydligt huruvida denna tävling är öppen även för oss icke-amerikaner, och det faktum att appen ber dig ange din ZIP-kod men inte din nationalitet kan tolkas som en antydan att tävlingen skapades med våra vänner i väst i åtanke, men det skadar inte att försöka.

 

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...