Gå till innehåll
Nyhet

Star Trek 13 i rubrikerna andra oktober 2014 *Eventuella spoilers*

Rekommenderade inlägg

  • Star Trek 13 blir den första Star Trek-filmen som filmas helt utanför Los Angeles, skriver Trekmovie.com. I stället för Hollywood kommer filmen att spelas in i Vancouver, Kanada. Orsaken till flytten är ekonomisk, eftersom inspelningskostnaden blir tiotals miljoner dollar lägre på grund av lägre skatter i Kanada. Enligt Trekmovie är besparingen så stor att Enterprises interiörer kommer att byggas upp på nytt.
  • Delar av filmen kommer dock att filmas utanför Kanada. I veckan blev det också klart att Seoul, Sydkorea kommer att gästas av Paramount och Star Trek-besättningen. Seouls borgmästare skrev följande på sin Facebook-sida i samband med att det blev officiellt: "Today I met with Jeffery Chernov, producer of Star Trek 3, at the Paramount Pictures Studio and agreed to film a portion of the upcoming movie in Seoul." (+)
  • William Shatner har kontaktats av JJ Abrams angående en möjlig roll i filmen. Abrams ringde upp Shatner och frågade om det fanns intresse från hans sida, avslöjade Shatner på ett konvent i Nashville nyligen. Enligt filmens regissör och manusförfattare Roberto Orci måste Shatners roll vara "värdig". "Jag skulle aldrig slösa bort min hjältes tid," skriver han i kommentarsfältet på Trekmovie.com. (+) Badass Digest hävdar att det i manuset finns en scen mellan Leonard Nimoy och William Shatner.
  • En som inte fått ett samtal från Abrams är däremot George Takei. Men i en intervju med
    säger han att han gärna skulle vara med i nästa film.
  • Roberto Orci lägger all kraft på Star Trek och hoppar av som producent för den nya Power Rangers-filmen, skriver Deadline. Orci kommer att regissera nästa film.
  • Inspelningsstart för den trettonde filmen blir februari 2015, uppger Trekmovie.com. Filmens premiär blir i sommaren 2016, skriver samma sida.

 

[ Till originalnyheten ]

Redigerad av Nyhet

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Ett kul litet utbyte mellan Bob Orci och William Shatner på Twitter:

https://twitter.com/WilliamShatner/status/516617101738389505

Själv tycker jag att det vore kul om så många Star Trek-veteraner som möjligt medverkar i filmen, men det är väldigt viktigt för mig att det inte blir krystat. "Kirk Prime" är död och ska förbli död.

Shatner kan ju dock vara med i en flashback-sekvens (kanske en mind meld med "Spock Prime"?), eller som en släkting till Pine-Kirk.

Jag skulle även gärna se Trek-veteraner i ganska subtila roller, exempelvis som statister. Dock kanske det inte är så lockande för skådespelarna (eller för budgeten).

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×