Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Warp

BarbaraCon I (2006)

15-16 juli i Stavanger äger årets skandinaviska Star Trek-händelse rum!

Efter att Warp 2006 blev inställt arbetade Thomas Dahl för att ändå åstadkomma någonting i Stavanger vid samma tid, och detta har nu uppnåtts. Det blir en kongress i Stavanger till sommaren, men i en något mindre skala. Detta glada meddelande kommer från Thomas Dahl och Trekkers Norge. Till denna kommer Barbara Adams (känd från Trekkies 1 och 2), Mark Allen Sheppherd (Morn i DS9) och Richard Arnold (Gene Roddenberrys personlige rådgivare). Dessutom kommer Roger Nygard som gör Trekkies-filmerna.

Priset är 250 NOK med tillägg för signeringar, fotograferingar, en Harry Potter-fest och båtturer i fjorden. Alla priser nedan är i norska kronor.

Signeringar
Signeringarna kostar 50:- hos Barbara Adams, för de övriga ligger priserna på 100-150:- och de signerar då egna kort eller något som ni har med er.

Fotograferingar
Tar du kort på dig tillsammans med kändisen så skrivs dessa ut i A4 med högupplöst skrivare och avgiften på detta är 70:-.

Scenintervju
Mark Allen Shepherd och Richard Arnold intervjuas från scenen och publiken får möjlighet att ställa frågor.

Star Trek-filmprogram
BarbaraCon samarbetar med Paramount och visar enbart filmer från detta företag. Centralt står naturligtvis Star Trek men även filmer som många inte har sett med anknytning till Star Trek. Självfallet blir det även science fiction och fantasy som variation.

Debattgrupper och undervisning
Debatter utifrån olika frågor inom Star Trek kommer att äga rum. Dessutom kommer det att bli undervisning i exempelvis astronomiska fenomen, i Star Trek-universat och i "verkligt" universum.

Lördagskvällen
Alla samlas till gemensam middag för att umgås över en bit mat. Efter middagen blir det en "Harry Potter-fest" med drycker och tilltugg kända från filmerna.

Second hand-marknad
På marknaden kan den som önskar det sälja sina science fiction- och fantasysaker. 10% av priset går till kongressen, resten till din egen ficka. Därutöver kommer Section 42, Trekkers Norge, Thomas Dahl, Barbara Adams, Richard Arnold och Mark Allen Shepherd att sälja sina respektive saker. Richard Arnold har världens bästa kollektion av samlarkort och Mark Allen Shephard säljer sina målerier som signerade tryck, från Deep Space Nine.

Priser
150:- per dag (250:- för båda).
Signering: 150:- / 100:- / 50:- (se info)
Fotografering: 75:-
Harry Potter-fest: 50:-
Du betalar själv middag och båttur
BarbaraCon (officiell webbplats)
Laddar... Laddar...
Facebook Twitter