Jump to content
Sign in to follow this  
Nyhet

Ricardo Montalban avliden

Recommended Posts

khan-twok-1.jpgRicardo Montalban, Khan Noonien Singh i bl.a. Star Trek: The Wrath of Khan, avled igår i en ålder av 88 år. Montalban flyttade till Hollywood redan år 1945 men var då redan en erkänd skådespelare. År 1967 framförde han sin oförglömliga roll som Khan Noonien Singh i Star Trek-avsnittet Space Seed, en roll han fick återta i den förutnämnda filmen, med bravur dessutom. Han har dock varit minst lika känd för en av huvudrollerna i TV-serien Fantasy Island eller för Spy Kids-filmerna och Macahan (How the west was won).

Han kommer att saknas av filmentusiaster över hela världen. Vila i frid, Ricardo Montalban.

Källa

[ Till originalnyheten ]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ytterligare en gigant innom Star Trek har gått hädan. Tråkigt att höra, men han kommer att leva vidare för sina prestationer i Star Trek och även utanför.

Inte länge sedan Majel tog sitt farväl, och nu Montalban. 2009 börjar som 2008 slutade. Stor tragiskt förlust i ST, och mycket intresse, mummlande, glädje och tvekan inför den nya filmlen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mycket tråkigt att höra, han var med i ett av mina favoritavsnitt i Star Trek, och min allra största favoritfilm, både någonsin och i Star Trek universumet. Han fullkomligt glänste i rollen som Khan. Kommer alltid värdera hans jobb i Hollywood mycket högt, måste sett honom i Nakna Pistolen hundratals gånger som liten.

One for the road: KHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!

R.I.P.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest susdan74

R.I.P

Utöver Star Trek så gjorde han mycket annat som var bra.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...