Gå till innehåll
Nyhet

Ricardo Montalban avliden

Rekommenderade inlägg

khan-twok-1.jpgRicardo Montalban, Khan Noonien Singh i bl.a. Star Trek: The Wrath of Khan, avled igår i en ålder av 88 år. Montalban flyttade till Hollywood redan år 1945 men var då redan en erkänd skådespelare. År 1967 framförde han sin oförglömliga roll som Khan Noonien Singh i Star Trek-avsnittet Space Seed, en roll han fick återta i den förutnämnda filmen, med bravur dessutom. Han har dock varit minst lika känd för en av huvudrollerna i TV-serien Fantasy Island eller för Spy Kids-filmerna och Macahan (How the west was won).

Han kommer att saknas av filmentusiaster över hela världen. Vila i frid, Ricardo Montalban.

Källa

[ Till originalnyheten ]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Ytterligare en gigant innom Star Trek har gått hädan. Tråkigt att höra, men han kommer att leva vidare för sina prestationer i Star Trek och även utanför.

Inte länge sedan Majel tog sitt farväl, och nu Montalban. 2009 börjar som 2008 slutade. Stor tragiskt förlust i ST, och mycket intresse, mummlande, glädje och tvekan inför den nya filmlen.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Mycket tråkigt att höra, han var med i ett av mina favoritavsnitt i Star Trek, och min allra största favoritfilm, både någonsin och i Star Trek universumet. Han fullkomligt glänste i rollen som Khan. Kommer alltid värdera hans jobb i Hollywood mycket högt, måste sett honom i Nakna Pistolen hundratals gånger som liten.

One for the road: KHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!

R.I.P.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

×
×
  • Skapa nytt...