Jump to content

TNG-besättningen i den nya filmen?


Nyhet
 Share

Recommended Posts

star_trek_xi_superliten.jpgLatino Review rapporterar från konventet WonderCon att det på serieförlaget IDWs panel sades något mycket spännande... En av författarna berättade då först att det fjärde numret av serietidningen Countdown (som är en förelöpare till den kommande filmen) kommer at bli en så kallad "cliffhanger och kommer att fortsätta ungefär 5 minuter in i den nya filmen". En annan paneldeltagare nämner då, och det är här som det mest intressanta dyker upp, att medlemmar av Star Trek: The Next Generation-besättningen kommer att vara med i [under dessa 5 minuter av] filmen, vilket bemöttes med en skarp tillsägande min från en annan medlem av panelen som verkade veta att han gått för långt.

Serietidningen behandlar tiden före filmen, men i TNG-eran, något som rapporterats om tidigare. Filmen kommer att kunna ses oberoende av om man har läst serietidningen. Det fjärde numret ges ut i början av april och den 15 april ges hela serietidningen ut i bokform, vilket blir betydligt lättare för oss i Europa att beställa.

Tillägg kl 12:41: Trekmovie.com replikerar på Latino Reviews nyhet med att säga att det inte finns en chans att TNG-besättningen kommer synas i filmen, men att filmen, genom serietidningen Countdown, definitivt är hopkopplad med händelserna i originalserien. Detta är enligt Trekmovie.com den enda TNG-kopplingen och de säger sig ha fått detta verifierat av personer nära kopplade till filmen. (+)

Källa

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Är förvånad om Tng besättningen kommer att vara med i filmen då det ju inte är deras historia. Möjligen skulle man kunna tänka sig att en kortare camero sekvens skulle kunna hinnas med.

annars verkar det som att något tng fan har övertolkat ett uttalande med tillhörande pik. Det kan precis lika gärna vara så att vederbörande har missuppfattat det hela och att den andra helt korrekt korrigerade när det blev fel. J.

Link to comment
Share on other sites

Härligt, då har man snart kunnat plocka ihop den överhängande handlingen i filmen då. Dessutom börjar bitarna falla på plats över hur Abrams ska kunna ändra på kanon utan att bryta mot kanon. Gissar att Nero ordnar den biten åt Abrams & co. :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...